Херо хареса сенегалски халф за Левски

11:43
Херо хареса сенегалски халф за Левски
Сенегалски футболист, подвизаващ се на поста дефанзивен халф, е в плановете на Левски за зимата, съобщава "7 дни спорт".

Според тиражирани информации той играе във втородивизионен френски клуб и вече е бил наблюдаван от Димитър Димитров-Херо. Както е известно, бургазлията вече работи по януарската селекция, когато ще застане официално начело на сините.

От „Герена“ потвърдиха новината и уточниха, че Херо следи още трима футболисти, но не пожелаха да съобщят повече подробности. Дестинациите, през които премина Херо, са Франция и Холандия.

Точно там Димитров има най-силни контакти и може да намери добър играч. Докато беше треньор на Черноморец в Бургас, акостираха Аатиф Шаешу, Рикардо Асис и Жагурта Хамрун, които след това бяха продадени за милиони в Турция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
05.10.2014 01:02

Херо иска да привлече сенегалски капуцин*lol**lol**lol**lol**lol*

gordon_shumway
04.10.2014 16:34

Отписвайте ЦСКА колкото искате жалки, рогати, мучащи създания...задниците ви пак ще почервенеят от бой *joking*

mrazqvsichki
04.10.2014 15:05

не борбата този сезон е между нас , чорбата и берое , но по темата Херо да не си мисли , че с тея незнайни негри от 3 дивизия на франция или хванати от гората ще направи Левски шампион ! Децата да пуска , че се хвърлят с сърце и душа *smile*

blq
04.10.2014 14:44

До коментар [@comment 1711084] от [@user mrazqvsichki]:

Приятелю и аз съм на същото мнение, но Херо си го каза, че няма да разчита толкова на юноши. Аз лично не мога да ги разбера, толкова ли са кьорави? Юношите играят със сърце за отбора, за разлика от чужденците, които играят само за парите ( разбира се има и класни такива, но напоследък са рядкост в нашия любим Левски). Надявам се да ме опровергаят и този сезон да завършим минимум 2ри, цесекато въпреки силният старт ги отписвам, а с оглед на цялостното представяне на отборите в А група, най-вероятно Лудогорец отново ще е шампион, личи си, че са класа над всички останали, въпреки, че ги победихме.