Вили Вуцов обвини съдията за загубата от ЦСКА

21:27
Вили Вуцов обвини съдията за загубата от ЦСКА
Наставникът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов смята, че съдийската тройка е повлияла на резултата от днешния мач с ЦСКА.

Специалистът претендира, че канарчетата не са получили очевидна дузпа.

"Не мога да не се гордея с отбора си, но резултатът не ме топли. Най-важното е, че имаше двама души, които не знаеха, че на терена има два отбора. Единият бе на терена, а другият бе от страни. Щом такива дузпи не се отсъждат, като положението със Стивън Сънди... ", ядосваше се Вуцов.

"„Моята първа оценка е, че нас не ни би ЦСКА, а двама души. След днес не съм оптимист за българския футбол. Мисля, че в много по-голямата част на мача успяхме да се противопоставим на водача. Видяхте гола на ЦСКА. Преди 3-4 кръга този човек ни свири в Разград (бел.р. Георги Йорданов). Тогава вие видяхте. Сега пак ще видите. Голът бе от поне 2 метра засада. В момента гипсират ръката на Стивън Сънди заради играта с ръка", каза още Вили Вуцов.

"Аз се гордея от моите футболисти. Шапка им свалям до земята. Това, което говорихме да изпълнят, го изпълниха. Имахме ситуации, търсихме гола. И на тях им казах, че ако не вкараме, тези хора ще ги добутат до гол. Бяхме подредени, организирани. Срещу нас има силен отбор на ЦСКА. Тим в подем. Но не мога да кажа, че са ни надиграли", заяви треньорът на Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация