Моряците поеха към Хасково

16:53
Моряците поеха към Хасково
С група от 16 футболисти отбора на Черно море отпътува за Хасково за предстоящото гостуване на едноименния тим от 11-ия кръг в А група. Двубоят е в петък от 16 часа и ще бъде ръководен от рефера Станислав Тодоров.

Иначе преди да се качат на клубния автобус, моряците проведоха и една тренировка на стадион „Тича” в добро настроение, а в тима очакванията са за победа срещу опашкаря в елита. Въпреки многото кадрови проблеми от лекарския щаб на Черно море решиха да не рискуват здравето на Симеон Райков, Георги Божилов и Стефан Станчев, които останаха в морската столица.

Днес пък бе изтеглен и жребия за осминфиналите в турнира за Купата на България, който отреди за съперник на варненци отбора на Славия. Наставникът на Черно море Никола Спасов определи жребия като приемлив и смята, че силите са изравнени. Въпреки това той очаква моряците да продължат своя поход в турнира.

Както е известно, Морето вече заля белите в мача от първенството в столицата, когато варненци спечелиха с 3:1 на „Овча купел”. В тази фаза от турнира се играе на разменено гостуване, като първият мач ще е на 29 октомври във Варна, а реванша през декември в столицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация