Капитанът на Атлетико направи скандални признания за черно тото

16:46
Капитанът на Атлетико направи скандални признания за черно тото
Капитанът на Атлетико Мадрид Габи Аренас призна, че се е забъркал в черно тото, още когато е бил футболист на Реал Сарагоса.

31-годишният полузащитник е разследван за манипулиране на мача Леванте - Сарагоса, който се състоя на 21-ви май 2011 г. Тогава Сарагоса се поздрави с успех с 2:1 и благодарение на това запази мястото си в елита на испанския футбол. Дни по-късно обаче тази среща попадна в графата "уредени" и местната прокуратура повдигна обвинения срещу 20 души, сред които футболисти и ръководни лица.

В хода на делото Габи разкри, че е получил указания от тогавашните шефове на Сарагоса и изпълнил възложените му задачи срещу възнаграждение под формата на премия. Той допълни още, че е готов да съдейства по всякакъв начин на разследващите власти за изкореняването на черното тото в испанския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YUNOFF
02.10.2014 20:41

После мразете комунизма. Знаете ли, че нямаше да има черно тото ако футбола не се обвързваше с бизнеса. Да ама сшешните чичковци направиха така, че в момента да се чудиш кой мач е уреден. ИСТИНСКИЯТ СПОРТ Е ТАМ КЪДЕТО НЕ СА ПАРИТЕ. Тъи като няма такъв спорт в 21 в. следователно няма истински спорт за феновете.

YUNOFF
03.10.2014 00:22

Не говорим за познатият говорим за утопичният, онзи от книгите на Маркс

fivooo
02.10.2014 21:22

Щото пък комунизма е толкова чист...

norwich_ajax
02.10.2014 19:16

В Англия няма тото *wink*.В Италия, Испания и Франция има.Сигурен съм.

golemiq_geshan
02.10.2014 20:38

Как да няма във Висшата лига , що за заблудени хора има ... Висша лига , Шампионска лига , световни и европейски , на всякъде има , въпроса е с колко пари ще се замаскират за да остане всичко на тъмно , доколкото си спомням беше станал огромен скандал за мача Арсенал - Хъл Сити , че при 1-0 за Арсенал са се влели изключително много на брой и солидни като суми залози за 2-ка за Хъл , която "някак си" излезе и дори имаше хора , които се похвалиха , че са разбрали малипулацията , но изглежда толкова пари бяха намесени , че веднага всичко утихна и се разтули , просто в такива машини за пари я си представете какво би станало ако и Висшата лига пострада като Италия и загуби всичките си звезди и чужденци , никога няма да се възроди , защото я подгласна изцяло на чужденците си !

DuX4o0
02.10.2014 20:14

На всякъде има черно тото.

radoachi
02.10.2014 20:13

Във Висшата лига може и да няма но долните девизий е нещо страшно ,яко черно тото.

futbolista_rs
02.10.2014 20:11

Щото ти казват на тебе нали *lol* Едните ги хващат, а в Англия не, защото става въпрос за много повече пари. То нали се сещаш, че се подкупват и съдии, прокурори и всичко по реда си.

aa2
02.10.2014 17:32

Кофти е това.Аз винаги съм бил умишлено сляп за тези неща, защото просто не искам да повярвам, че тази красива и уникална игра е толкова манипулирана.Напоследък обаче започна много да се доказва, че ''черното тото'' е голяма част от футбола във всяка една държава и това ме натъжава.Преди няколко дена имаше колега във фейсбук, който залага, който сподели за уреден мач в Италия(Удинезе - Парма) и каза, че ще завърши Х/1 ПП/КР, за съжаление го гледах и наистина от километри си личеше, че е купен мача.Разбира се, че и аз припечелих от това, но все пак ми е тъжно.Дано в даден момент да успеят да изкоренят мафията от футбола, но не ми се вярва да стане това имайки предвид, че всичко започва от най-високите нива.

biserms
02.10.2014 18:57

Ясно е, че не е само във футбола. Единствения начин да се изкорени тото мафията е просто да няма тото, тоест да се забрани залагането на спортни събития... Но това просто няма как да стане, защото това е най-печелившия "бизнес" в света в момента с най-лесните пари.

Jurka5
02.10.2014 18:53

Не само и футбола. Скандали за черно тото и в снукъра избухна,някъде за хокей на лед имаше. В Индия за крикет,но така ще бъде няма как някой влиятелен и близък до собственици и играчи,да не се опита да изкара бързи и лесни пари. За жалост точно това и масата от нас,което прави ( залага) убива този,а и не само този спорт!

biserms
02.10.2014 18:29

Брат не, че нещо, но.... "Колега" във Фейсбук е наясно с уредените мачове по света ? Ми дай да подшушне няколко мача, да ставам милионер и да спирам да бъхта за 700лв. на месец *confused* Тези неща с манипулирането на срещи никога не достигат до обикновените хора като нас. Тази игра е за мноооого по-големи риби, а не за мен и теб. Там се въртят стотици милиони. И аз мога да кажа за някой мач, че е уреден на ПП КР за няква произволна прогноза и взема да го уцеля, значи има връзки с тото мафията, така ли ? Смешно е дори да си мислип подобни работи. Иначе черното тото е факт навсякъде по света, въпреки че дълго време хранехте само Италия от големите първенства, че имало наредени мачове. Черно тото има навсякъде дори и в Англия колкото и да не искате да повярвате. От отдавна няма чист и честен спорт, има тото и има бутане от горните нива на големите отбори, както се видя и вчера срещу Лудогорец.

thefamous
02.10.2014 17:16

Черно тото винаги е имало и винаги ще има, докато има сайтове за online залагания!

madmaxxxx
02.10.2014 22:23

Гледам, че 13 човека са ти харесали мал*умния коментар, та искам да те попитам: От колко време има онлайн залагане и отколко време черно тото? ? ? За онлайн залагането ще те оставя ти да си отговориш. Нека аз ти подскажа от кога има черно тото - по времето, когато в Пловдив на Античния театър са убивали лъвове е имало черно тото вече.........