Батков: Макриев няма да играе в Левски, Топузаков може да се завърне

17:34
Батков: Макриев няма да играе в Левски, Топузаков може да се завърне
Собственикът на шампионите от Левски Тодор Батков заяви, че централният защитник Елин Топузаков може да последва Седрик Бардон и да се завърне на "Герена".

"Аз лично се занимавам със селекцията. Макриев няма да играе в Левски. Приключихме сагата и няма повече да се занимавам с него. Пожелавам му шеметна кариера. Остава открит въпроса с нападението. Работим по него. Трансферирахме Миро Иванов, на път е и Да Коща, при всички положения и Кръстовчев. Не бива да прекаляваме с привличане на футболисти при положение, че имаме готов отбор. Говорим за определени постове. Доста са вариантите за нападател. Нося диск с играта на футболист от Франция. Следим още 3-4 футболисти" каза Батков.

Той разкри, че защитникът Елин Топузаков също може да се завърне в Левски.

"Топузаков може да се върне също в случай, че има някакви размествания в линията на защитата. Той носи синя душа и сърце. Трябват ни личности във всяка линия. За Александър Александров имаме готова схема за трансфер. Тук нещата зависят от това дали ще се прояви интерес към играчите, които са Ви добре известни от миналия сезон", уточни Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
03.07.2009 23:02

по-добре за вас е този трансфер да не се осъществи .. Топузаков го прескачаа топката и е много зле, но има желание, което все пак е нещо ..

Bankoff
03.07.2009 19:40

кой не скача и не пей той за ТИЧА не милей!!!..ТИЧА!!! *smile*

Adrian000
03.07.2009 19:10

Абе те ако бяха склонни да платят 1 милион за Макриев по- добре да плащата гига заплтата на Мориентес!

roommen
03.07.2009 18:47

Добре че не го взеха Макриев , лично аз не виждам кой знае какви футболни качества у него .

Alcaida
03.07.2009 17:39

Хахахахахахахахахахахахахах *lol* Ще си изплюя далака от смях *lol* Казах ли ви аз ? Нито Макриев ще дойде при вас, нито пък Кривия -> най-много да си върнете Топчо и Мечо *smile* ГИГА-СЕЛЕКЦИЯ ПРАВИТЕ... Добре че "Моряците" пак ще отсрамят България !