Домусчиев: Съдията помогна на Реал Мадрид

12:45
Домусчиев: Съдията помогна на Реал Мадрид
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че неговият тим е загубил от Реал Мадрид и поради факта, че шотландският арбитър Крейг Томсън е помогнал на белия балет.

"Явно все още не сме дорасли да се борим с лобито на големите тимове. Имам предвид, че съдията подкрепи Реал. И те самите можеха да видят това с очите си, публиката на стадиона също го видя. Така е - съдбата винаги е с по-силните и по-смелите. Разбира се, че не се чувствам добре след загубата, но само защото смятам, че можехме да стигнем ако не до максимума, то поне до точката. Чувството е на тъга. Тъжно ми е, че не успяхме да зарадваме всички, които ни стискаха палци", сподели Кирил Домусчиев.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Horned
03.10.2014 11:46

То имаше и гол на Роналдо и Бейл не дадени,ама *smile*

NoDiggity
02.10.2014 23:40

На тия палячовци феновете на Реал никога не може да им се докаже, че отбора им е бил бутнат! Ако ще 10 дузпи за Роналдо да дадат и 5 червени картона за другия отбор, ще се изтапанчи някой като тоя Лос Меренгес или оня НикоРМ да ти обесняват как видиш ли съдията им е отсъдил несъществуваща засада(която в реално време е 1 милиметър разстояние) и от там мача можело да се обърне! Ние "простолюдието" от фенове, които не се кланяме на тая пасмина разглезени звезди видяхме вчера колко е черен дявола.. Когато срещу теб играе отбор със сърце и хъс, какъвто несъмнено е Лудогорец си проличава колко "отбор" са Реал! Ако ще да са подценили мача 1 милион пъти, като са такъв ултра-мега-гига-хипер галактически отбор трябва най-малкото достойно да бият Лудогорец! Заплата на Роналдо за цяла седмица надвишава общия бюджет на клуба забога!

NickoRM
03.10.2014 00:20

Дадох линк за 1то полувреме ,наѝ-добре е да си го изгледаш и ти ,че за единия 50/50 засадата ,а за теб милиметри..Лудогорец игра ,защото Реал им позволи.

mrazqvsichki
02.10.2014 23:09

реал мадрид бяха бая подкрепени , а роналдо не е футболист за мен . Направо не червен картон ами да му вземат правата и в балшой театър

lazera0
02.10.2014 22:45

Лудогорец е по-ощетен, защото от тая смешна дузпа става 1-1, а след нея другите спорни положения, дузпата ако я нямаше и другите спорни положения нямаше да ги има, защото мача отиваше в съвсем друга посока

LosMerengues
03.10.2014 13:37

Спестения червен на Минев, отменения редовен гол на Роналдо и измислената засада на Бейл са ПРЕДИ втората дузпа

_elbarca__
02.10.2014 22:16

някой имали клип на несъществуващата засада на мисиджан във края на мача

red_machine
02.10.2014 21:49

Аз искам да питам хората които са гледали мача на живо, дали са останали доволни от Реал, и заслужаваше ли си да дадат 50 лв или 100 лв за билет?

komara92
02.10.2014 21:46

Нека ти бе,Домус гаден да видиш какво е,вас всеки мач ви подпират в България .

Big_Ivan017
02.10.2014 20:19

Висчки така се чувстват... и аз мисля че ако не максимума, поне точката трябваше да я имаме, Лудогорец не заслужаваха да загубят..

Sve86
02.10.2014 19:51

Много слаб мач ! Направо се отказвам за този сезон от ШЛ. Не може да се прави футбол 11 срещу 14 ...

Kings_5
02.10.2014 18:15

[@link https://vine.co/v/OmnFVOYMDIJ] Това как ще коментирате??? *thinking*

NickoRM
02.10.2014 18:34

Той ако искаше да ни "изтиква" щяхме да водим на полувремето минимум с 1:2 с/у 10 от Разград.

Kings_5
02.10.2014 18:31

Смешници сте и такива ще си останете, защо не признаете, че съдията ви изтика яко в този мач? Толкова ли е трудно, или ти като чорбарче избиваш и други комплекси насъбрани от мачовете в А група. *stop*

LosMerengues
02.10.2014 18:25

Като ситуация която се случва по 10 пъти на мач. Сериозно, какво искате от тази ситуация..червен картон ли, абе на вас да не ви дават някаква заразени кренвирши?

stefanBG111
02.10.2014 18:05

Егати дебилите са някои фенове на Реал, абе цял свят казват че е нямало дузпа и сме били ощетени срещу Реал, само вие си знаете своето, явно толкова следите отбора си или сте гледали друг мач, явно не искате да си признаете че бяхте подпрени, като го каза Сокачев скандално направо. Свалете розовите очила най - накрая.

LosMerengues
03.10.2014 13:47

1- Минев беше последен, останалите бяха на 10 метра от него, спира 100% гол...ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЧЕРВЕН КАРТОН по всички правила на футбола. 2- Засада на Роналдо НЯМА, дали е покрит със сантиметри или с метри..ГОЛА Е РЕДОВЕН. Засада в края наистина нямаше, но едно е да отмениш гол, друго е да спреш напълно безопасна атака при която играча на Лудогорец беше на аут линията и сам...абе Лудогорец да не станаха първия отбор в света на който са свирили измислена засада, че пада такова реване? Да беше опасно положение разбирам, да беше гол още повече, но това беше НИЩО. 3- Роналдо посегна СЛЕД КАТО БЕШЕ СРИТАН ОТ МОЦИ ДОКАТО Е НА ЗЕМЯТА. Ако той е за червен картон, Моци е за 2. 4- Съдията спести картони и на играчите на Лудогорец, спести и много нарушения, за 2 от които на границата на наказателното, което при наличието на Роналдо и Бейл си е 80% гол, Смукачев "благодари" на съдията, но после странно защо "ги забрави". 5- Втори отменен гол няма, но имаше измислена засада на Бейл, който излизаше сам срещу Стоянов...90% гол. 6- Да, съгласен съм...но с едно уточнение, ако това е дузпа, то и втората за Реал си е чиста. Ситуациите са идентични - " има контакт, но лек". 7- Играхме слабо, съдията беше безумно слаб, но бъркаше във вреда и на двата отбора. И ти като си МАЛКО ДЕТЕ изчакай да пораснеш и тогава коментирай.

NickoRM
03.10.2014 00:14

Я вземи си изгледаѝ те цялото полувреме ,че сте супер смешни вече - [@link http://vbox7.com/play:12c26421d1] Тази засада на Роналдо ако е 50/50.И къде е Влади е спрял да играе ,както твърдите вие.3 минути след тази "засада" на КР се свири такава и на Беѝл.Нз кво сте гледа ли ,ама 1то полувреме съдията направи няколко грешки в ущърб на Реал ,второто пък обратното.Така ,че нз кво ви е виновен Реал за вчера. Както казват някои хора - ма кривия х*ѝ ,пу*к*та му виновна. Нямам нищо против да спорим ,ама то вие само изброявате ситуациите за единият отбор.Явно през 1то полувреме и вие като Сокачев простихте на съдията и нямаше за кво да му се сърдите ,ама през 2то вече това беше скандално.

tagen
02.10.2014 23:09

покажи ми 1 медия (се пак са професионалисти а не гледат мач като теб 1 на година *lol* ) която казва че РМ е спечелил честно САМО ЕДНА и аз ще ти извадя 10 дори и УЕФА има статия вземи я прочети *lol* знам че те е яд че на РМ им трябваше съдията да бие селското отбор че знам че те е яд че нямате вкаран гол в първенството срещу селското отбор че но това са ФАКТИТЕ *sad*

tagen
02.10.2014 23:04

лелелеелле мн си зле чак ти съчувствам *sad* 1- МИНЕВ не беше последен фала не беше отзад и вестника на РМ казва че е жълт ти спориш >? 2 -засадата на роналдо беше сантиметри и си беше 50-50% в реално време а засадата на лудогорец 3 МЕТРА дори с сляп ще я види 3 -ПОДМИНАТ ЧЕРВЕН ЗА РОНАЛДО фал без топка изритването май го забрави 4 -10 фала - 5 жълти и ти искаш повече ? същите фалове за РМ дори не ги дава ? 5 - къде го видя тоя 2 гол (отменен ) че аз не ?*lol* 6 - подмината дуспа за лудогорец в края 7 - ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМО ДЕТЕ кажи си го играхме слабо добре че имаме име и съдията ни помогна .точка

LosMerengues
02.10.2014 19:01

Във вреда на Лудогорец е това, че свириха втората дузпа за Реал, а не свириха това на Мисиджан, както и засадата в края, но там беше напълно безопасна ситуация, играча беше сам и на аутлинията...това е, не разбирам за какво друго се реве. Ако знаеш повече, напиши ги..но истински, а не като тия дето искат червен на Рамос за безобидно нарушения в центъра на терена. Честно казано ми писна вече, но ще ти изброя тези за Реал: 1- Червен на Минев при дузпата, последен е в защита и спира 99% гол, задължителен червен картон. 2- Отменен гол на Роналдо за измислена засада. 3- Измислена засада на Бейл, който излизаше сам срещу Стоянов. 4- Подминати 2 ОЧЕВАДНИ нарушения срещу Бейл и Роналдо на границата на наказателното поле. Тези които Смукачев видя, но после "забрави", предполагам са ти направили впечатление. 5- Подминат картон на играч на Лудогорец, който още в началото се опита да осакати Ияраменди. Абе не е малко и забележи следното - ТОВА СТАВА В НАЧАЛОТО НА МАЧА. Той ако тези неща си ги беше свирил, мача свършваше и въобще нямаше да се стигне до ситуациите за Лудогорец в края на мача. Че осра мача, осра го, явно толкова си може, но не у бутал Реал. Играхме слабо, подценихме мача, виждаше се наистина как Лудогорец взима нещо от мача и може би затова доста хора са разочаровани...но не е виновен съдията, а те самите. Липса на опит, класа, може би и малшанс, но не и съдията. Това е най-лесното оправдания, особено при толкова слаб съдия, все ще намериш за какво да се хванеш, но не може да ревеш за твоите положения и да мълчиш за тези на съперника. Както и да е, знам какво е мисленето на дечицата и комплексарите, знам каква помия ще се излее по Реал и да ти кажа....не ме и интересува особено, аз каквото имах да кажа, го казах., всеки с малко акъл и безпристрастен поглед ще види за какво става въпрос, останалите....да набиват кренвирши и това е, сега им е паднало.

NickoRM
02.10.2014 18:45

Добре ,изброи ги всички тези 20 грешки в ущърб на Лудогорец и ти стискам ръката?Давай чакам..

Rezors
02.10.2014 18:42

Добре,бе човек,може ли да има 20 грешки в ущърб на Лудогорец и 4 в такъв на Реал и да казвате,че съдията свирил еднакво зле!?Излагате се!Не говоря за дузпата и за фаула на Рамос,а за всички измислени фаулове в средата на терена и не показани (такива показани на Лудогорец) на Реал картони!То бива,бива такова несъгласие като вашето,но всичко си има граници.Та чак нямало за к'во да се реве срещу съдията!Напълно те разбирам,че подкрепяш и защитаваш отбора,но не може всички да казват,че съдията е ощетил нашита,а вие двамата да си тъпате на една и също място*smile*

LosMerengues
02.10.2014 18:32

Когато мнението е грешно според мен, имам право да го поправя, нали затова е форум? Ок, за грубия тон се извинявам, просто ми писна от заблудени хейтърчета. Никой не оспорва, че имаше грешки в полза на Реал и във вреда на Лудогорец, но трябва да осъзнаете, че имаше и в обратната посока, а не да гледате само това което ви изнася. Да, има дузпа за Лудогорец, контакта е минимален, но щом свири дузпата на Роналдо трябва да свири и тази на Мисиджан..това е ясно. Няма и засада в края, играча беше покрит 5 метра и не знам какво си мислеше страничния. Но също така имаше червен за Минев, нямаше засада при гола на Роналдо, а след това беше спрян и откъсващия се Бейл пак с измислена засада от същия страничен, който свири засадата в края...тези неща също ги има и те са в полза на Лудогорец и във вреда на Реал. Според "световните анализатори", които гледам много следиш, има дузпа за Реал във 22-та минута, това си признавам, че не съм го забелязал и няма да го коментирам, но както виждащ много грешки има, слаб съдия...смешен съдия, но грешките са и в двете посоки, а вие ревете за тези които ви изнасят, другите като Смукачев..."ами не можем да се сърдим на съдиите".

NickoRM
02.10.2014 18:31

А Сокачев какво каза през 1то полувреме ?

stefanBG111
02.10.2014 18:22

Кво си тръгнал да обиждаш. Веднага си показвате селското държане, тръгнал си и викаш на всеки фен да си гледа жалкото отборче, ще отпаднете в групите,при положение че всеки си изказва мнението и вие го нападате, е не може само по вашето да бъде, трябва да го приемете.

LosMerengues
02.10.2014 18:10

Ти влюбен ли си в Сокачев? А "цял свят" казва и че е отменен редовен гол на Реал., "цял свят" казва и че дузпа за Реал не е имало в ситуацията с Моци, но е имало в 22-та минута, когато Роналдо беше съборен в наказателното от съперник, въпреки, че топката не беше там, но за тези неща си траеш, ще те .... в смеш..ка сма...ан.

LosMerengues
02.10.2014 18:04

До коментар [@comment 1710440] от [@user stefanBG111]:

Значи някой за да е мъж, трябва да ви се подмазва и да е на вашето мнение? Е кои сте вие бе жалкари? Отмениха ли гол на Реал? Спестиха ли червен на Минев? Спряха ли Бейл сам срещу Стоянов с измислена засада? Подминаха ли няколко нарушения пред наказателното, които Смукачев видя и призна, но после "забрави"? Това малко ли е бе пъпеш? А Роналдо не ритна Моци, посегна, ама защо посегна....защото след като е паднал и топката е в другото поле, оня вместо да го прескочи или заобиколи, го срита, ама не викаш червен за Моци, а за Роналдо искаш? Много спецове наскачаха бе дееее............;
Не искам да оправдавам Реал, играхме много слабо, очевидно подценяване, играха неконцентрирано, изпуснаха си положенията, но и Лудогорец да си бяха използвали шансовете, никой не им е виновен. Съдията бъркаше и в двете посоки, да ревеш, че си ощетен, защото не са ти дали дузпа, като преди това ти е спестен червен картон, който решава мача и е отменен редовен гол на съперника..е жалко е, но ти си фен на Барса, ви е сте свикнали да извъртате нещата така както ви е удобно.

LosMerengues
02.10.2014 17:49

Дали имаше грешки във вреда на Лудогорец....ДА, това в края трябва да е дузпа, защото имаше контакт, лек но контакт, както при ситуацията с Моци и Роналдо, там не я свириха, докато първата да, така че е разбираемо донякъде да се чувстват ощетени, но като се има предвид, че спестиха червен картон на Минев още в началото и после отмениха редовен гол на Реал...не мисля, че трябва да се реве против съдията. Явно "за нас може, ама срещу нас не", не е нещо неочаквано де.

Тези претенции, държанието на публиката, ритането на паднали играчи, безсмислено ритане в безопасни ситуации в центъра на терена.....това ми се струва, че ще го изплащат с лихвите на Бернабеу, освен ако вече не сме си осигурили първото място и играят резерви.

ponchini
02.10.2014 17:47

Абе Нико, как може да изкарваш решенията на съдията,едва ли не еднакви и за двата отбора? Ами то в пресата по цял свят го пише как определено Реал бе подпиран всеки го видя само ти мислиш, че всичко е в реда на нещата от към компенсиране!
Свали малко "белите" очила и наистина погледни обективно!

NickoRM
02.10.2014 18:51

Ето какво казва СПЕЦИАЛИСТ за съдийството снощи, сами си правете изводите колко е "ощетен" Лудогорец: "Съдийският анализатор на вестник "АС" Урисар Аспитарте възнегодува от съдията Крейг Томпсън и неговите помощници след снощния мач между Лудогорец и Реал Мадрид. "Не ми хареса съдията", коментира специалистът, след което анализира спорните ситуации. "Арбитърът правилно отсъди дузпа в 9-ата минута, след като Минев спъна Чичарито. Правилно беше показан жълт картон, а не червен, но имам съмнения дали Чичарито не е в засада при паса", написа той. "В 13-ата минута съм убеден, че Кристиано Роналдо не беше в засада и това трябваше да е гол за Реал Мадрид", убеден е Аспитарте. "В 22-ата минуута Кристиано беше спрян непозволено, въпреки че топката не беше в краката му. Това трябваше да е дузпа, но Томпсън подмина положението. Малко хора забелязаха тази ситуация", коментира анализаторът. "В 23-ата минута съдията свири дузпа за нарушение на Моци срещу Кристиано. Роналдо се възползва от лекия контакт и падна. Спорно положение. Аз не бих свирил дузпа", сподели той. "В 77-ата минута нямаше нарушение на Бензема и голът за 1:2 е редовен. В 82-ата Мисиджан падна, когато почувства ръката на Ияраменди. Това не е дузпа. Вечерта не беше добра за шотландеца", завърши бившият испански съдия.

NickoRM
02.10.2014 18:42

Ама ти в ред ли си?Изобщо четеш ли какво пиша?Мен ме дразни това ,че всички вие коментирате само грешките в полза на 1я отбор ,а за другия нищо.Аз изброих грешките които допусна съдията и за 2та отбора ,а вие само едно и също.Защо един от вас не каза нещо за отменения гол.Всеки подминава вс за Мадрид ,щом е с/у Реал както каза Сокачев не можем да се сърдим на съдията ,а когато е с/у Лудогорец това вече е "скандално"

Rezors
02.10.2014 18:36

Добре,бе обетивньо,ако "една засадка,фалче и дузпичка" не се свирят за Реал срещу Барса,дали няма да ревеш като изнасилена девойка!?Дай да се правим на обективни..цял сят "Съдията ощети Лудогорец" и един така наречен от себе си "обективен" човек казва "Съдията не е виновен,той свири еднакво зле!!" Значи целия свят греши,а ти си прав?!*confused**smile*

NickoRM
02.10.2014 17:56

Аз съм ги свалил ,ама престанете да говорите за грешките само в полза на единият отбор..тва ме дразни.Гледах мача днеска докато тоя папагал Сокачев го коментира.Значи през 1то полувреме - не може да се сърдим за съдиите.Когато е в наша полза всичко е окей ,но после през 2то за една засада ,един не свирен фаул и една дузпа ,това вече е "СКАНДАЛНО" типична Ганьовщина.Стояхме мирни ,после кат няма аванта - мафия.За тва никой няма да ни уважава!

NickoRM
02.10.2014 17:16

До коментар [@comment 1710440] от [@user stefanBG111]:

Аз уважението към Лудогорец съм го дал отдавна.Аз моля за обективност само.Ама вие с топките в устите квото каже един и вие след него същото.Вие гледате само грешките в полза на Лудогорец ,а аз ясно споменах и за 2та отбора.

NickoRM
02.10.2014 17:10

До коментар [@comment 1710440] от [@user stefanBG111]:

Абе умнико аз каквото трябваше си го казах и признах вчера ,ама престанете да ми говорите ,че само Лудогорец са цапнали съдиите вчера.Както видя вчера имаше куп грешки и за 2та отбора.Както казах погледни грешките на съдията за 1то полувреме и за 2то.За 1то нз къде ощетитиха Лудогорец.Много големи разбирачи станахте изведнъж.Ми да го мразят ,не ме интересува.

IvanIR
02.10.2014 15:14

Значи.....най-лесно е да се каже съдията....С Ливърпул ако не беше тая върната топка към Борян мача си беше 1-1 ...*wink*...и тук с Реал за втория гол, нашия защитник (Александров ли беше) тръгна да пада и оп...гол за Реал. Лудогорец играят страхотно, според мен Марселиньо е играч на мача. Просто им липсва опит, за пръв път в групите на ШЛ, да не говориме, че в България няма и стадион като хората...Кой е очаквал, че ще поведеме на Реал? *whistle*.....Народа жаден, жаден за футбол.....*smile*

Chelsea86
02.10.2014 14:59

Вие съдиите ги оставете. То се знаеше, че ще е така, но Реал разочароваха като представяне и класа. Хората отидоха да гледат Галактическият отбор на Реал М, а получиха симулации и гавра на съдията с поредния БГ отбор. На Реал не им трябват съдии за да бият Лудогорец, но така се получи.
Разбира се имаше и отсъждания във вреда на Реал, но тези във вреда на Лудогорец бяха много повече. Дори испанските медии не го отричат.
Лудогорец се представиха отлично и въпреки, че съм левскар им го признавам и се радвам, че в България има подобен отбор, който играе така с големите. Дай Боже и другите отбори да заиграят така. *smile*

ceco06
02.10.2014 15:30

така е

holigan4e
02.10.2014 14:59

И аз съм от Реал , но повече съм за Лудогорец ! Съдията отмени чист гол на Роналдо , но ако това тяхното бе дузпа , значи и това на Лудогорец трябваше да е дузпа. Освен това в края съм вдигната измислена засада , която водеше до неприятности за Касияс. С една дума - ГРАБЕЖ !

LosMerengues
02.10.2014 17:56

Ти си много за Реал бе. Значи отменил гол, но подминал дузпа и ГРАБЕЖ, ми гола е гол, а дузпата може и да я изпуснат. А засадата която водела до "неприятности пред Касияс", беше при ситуация когато играча на Лудогорец едва овладя топката, отиде чак на аутлинията, а и беше сам...това беше напълно безопасна ситуация. И защо не споменаваш засада на Бейл, която същия тоя съдия вдигна, разликата е, че бейл беше сам срещу вратаря? Знам, че за хейтърчетата и ония с кренвирщите и лесно да се подведат по Смукачев и медиите след това, знам, че много помия ще се излее по Реал в следващите седмици, защото е по-лесно да мразиш и обиждаш други вместо да си признаеш грешките, но фенове на Реал да се връзват на тия простотии....жалко е.

NickoRM
02.10.2014 14:13

Не е лесно да си прост като стадо овце..Погледнете реално на нещатата.Я ми кажете през 1то полувреме Лудогорец къде ги ощетиха?Нямам нищо против отбора от Разград ,ама бъдете поне малко обективни ,а не да се излагате.
Днеска пак гледах мача и ето извода ми ,ако шотландеца искаше да закопае отбора на Лудогорец ,щеше да го направи още в 9 мин при дузпата на Минев.Всички знаем ,че има съдии които биха дали червен на защитника.2ро отмененият гол на Роналдо ,това ли е подпиране?Да ,той се конпенсира с една ИЗМИСЛЕНА дузпа ,но я си спомнете дузпатена Лудогорец с/у Левски и Ботев..3то преди тази спорна дузпа ,още една фалшива засада на играч на Реал в лицето на Бейл и отново топката влиза във вратата на разградчани.За картоните и нарушенията еднавки критерии на съдията.През 1то полувреме Мишо влиза отзад и то доста опасно на Илара самият папагал Сокачев го каза и каза ,че е за жълт ,а 2то май беше забравил ситуацията ,че скочи на съдията и на нарушението на Модрич ,което си беше 1към1 с това от 1то.Още една любопитна ситуация отново замесен Бейл пред дъгата на нак. поле на Лудогорец явно нарушение ,Сокачев пак потвърждава ,че има ,но това не му попречи през 2то пак да забрави случката от 1то.Единтично нарушение на Рамос с/у Безяк - "Ей това вече ако не е нарушение ,здраве му кажи" ,думите на г-н Сокачев.За измислената засада на Мисиджан ,няма какво да говорим ,но отново Сокачев мърмори ,а самият той през 1то полувреме каза - "да благодарим на съдията ,че вдигна флага си" и на края ситуацията за дузпа на Лудогорец.Само тука съдията не беше с еднакви критерии ,защото ако 2та дузпа на Реал беше "дузпа" ,то това също беше.
Сами си направете извода.И само не мога да разбера ,защо вините Реал за грешките на съдиите вчера.Чета днеска абсурдни работи ,че "купили" нз си какво...пълни глупости.
Определено вс отбори вече ще са респектирани от тима на Лудогорец.Отново ги поздравявам и ще стискам палци за победа над Базел!Време им е на момчетата да вземат нещо и да ожънат плодовете на труда си.

UrRolS
02.10.2014 19:16

Сезон 2012/2013 в мач за КНК срещу Атлетико също дават 2 дузпи за Реал за много кратко време. Не казвам ,че съдията не повлия ,но като направя равносметка ... 1 измислена дузпа за Реал = 1 отменен гол за Реал. И не че нещо ама дузпа за Лудогорец НЯМАШЕ. Едно леко тръкване по фланелката имаше ,което няма как да наруши баланса на Мисиджан. Резултата за мен е справедлив според показаното на терена. Не знам защо сте разочаровани. Преди мача всички викаха нещо от сорта ''А бе да вкараме 1 гол да се кефим там 1:4/5 да е резултата'' Сега затруднихме отбор ,който до преди няколко месеца разбиха с Байерн с 0:4 като гост. Вместо да се гордеем ние си показваме магариите ... не бива тей. *smile*

NickoRM
02.10.2014 17:22

"Нагъл" е онзи папагал Алекси Сокачев - "."Ами не можем да се сърдим на съдиите" и " ." Е това е скандално".

one1win
02.10.2014 17:14

Много си нагъл.

NickoRM
02.10.2014 16:27

Ама нали са сещаш ,че за по-малко от 10мин бяха отменени 2 чисти гола на отбора гост..с пристрастни хора няма кво да споря.Погледни 1то полувреме грешките на съдията.

chefkata_1926
02.10.2014 16:06

А аз да те попитам мислиш ли ,че ако тва беше отбор примерно от Ранга на Стяуа или някой друг съдията щеше даде 2 дузпи за период от 10 минути,също така ако наще бяха спряли контра на Реал както Рамос преби нашия играч тва щеше да е директен червен ,кво е тва нещо 2 мача 3 дузпи срещу Лудогорец да ти имам и мафията и чудото !

RealMardridCR7
02.10.2014 12:58

Не думай,фен съм на Реал ама тия съдии много ни подкрепиха и немога да си затворя очите *angry*

TaTa_Martino
02.10.2014 13:04

Един фен на реал да си признае,аз по принцип съм от Барса и Реал си ги уважавам само че след вчерашния мач и като гледам тука тъпите ви фенове какви коментари пишат направо вече ги намразих