Анчелоти: Лудогорец демонстрира агресивен футбол

10:04
Анчелоти: Лудогорец демонстрира агресивен футбол
Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че е доволен от победата с 2:1 над Лудогорец в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

"За нас резултатът е добър. Започнахме двубоя негативно с 0:1, но след това успяхме да пресираме противника и имахме възможност да вкараме повече голове. Като цяло съм доволен, че победихме", сподели Анчелоти.

" Лудогорец показа агресивен футбол. Те играха така и в първия мач. Относно съдията мисля, че има много ситуации, които могат да се коментират, но като цяло свири добре", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
02.10.2014 17:52

Не ми се вярва да бием Базел и Ливърпул в София. Максимум два Х-а. Съдията просто няма да го позволи.

holigan4e
02.10.2014 15:18

другата година лудогорец излизат от групата *wink*

one1win
02.10.2014 15:30

То и тая година имаме още шанс макар и малък, ако бием 2 пъти Базел и Ливърпул у дома, което не е толкова невъзможно предвид сегашната форма на Ливърпул.

TaTa_Martino
02.10.2014 11:33

Еми да като цяло за вас свири добре даде ви две дузпи а на нас не ни даде една и свири засада а футболиста на Лудогорец беше 10 метра пред последния защитник,за фаловете да не говорим

UrRolS
02.10.2014 19:52

Нещо са се побъркали всички. Не знам просто ,те изкараха че можеше и да ни разгромят и евентуално да вземат ШЛ без проблеми... но не се и учудвам ,това все пак е най-добрия отбор в СВЕТА и разбирам ,че който не е с нас е против нас ,но това не пречи на никой да е реалист. Това ,че Реал не си дадоха зора го изключваме ,но ако се замислим ,освен гола Лудогорец нямаха други 100% ситуации ,докато Реал имаха няколко ситуации в ,които топката стигаше до гол линията и от там е изчистена ,да не говорим за отменените 2 КРИСТАЛНО чисти гола за Реал. А и статистиката да се погледне ... превъзхождаме ги двойно във всеки аспект ,като изключим корнерите. Но аз няма да се занимавам ,достатъчно глупаци чух днес ,направо се отчайвам ,но какво да се прави ,цялата държава потъва заради подобни логики.

LosMerengues
02.10.2014 18:42

Значи "можеше да стане нещо опасно", а аз ти казвам, че от фаловете срещу Бейл и Роналдо на границата на наказателното(които Смукачев видя и призна, но съвсем очаквано "забрави" през второто полувреме), не само можеше, а ЩЕШЕ да стане нещо опасно. От Лудогорец няма кой да вкара от фал, но Роналдо и Бейл от такава позиция или вкарват или вратаря спасява с много мъка. Но какво ли наистина обяснявам, тука някакви комплексирани жалкари, едните с комплекс на вечно втори, другите още "5" сънуват....лайте, лайте, че не се знае, ще взе пак да се паднете с Реал и пак ще си вземеш "почивка" за 2 месеца.

LosMerengues
02.10.2014 18:39

Фен на Барса за съдии не трябва да говори никога.....ама НИКОГА. Защо не говориш и за грешките в полза на Лудогорец? Засада накрая си я видял, а тази на Роналдо при гола? Тази на Бейл когато излизаше сам срещу вратаря? "Говори" и за фаловете срещу Бейл и Роналдо на границата на наказателното поле, за фала срещу Ияраменди още в първите минути, който си беше за..оранжев картон? Говори за червения картон на Минев...говори бе спеце. Ахаха на кой обяснявам, фен на Барса, вашата логика е - "щом е срещу нас е грешно, щом е за нас...правилно си е".

sksw
02.10.2014 11:44

Не свири и един фал за припречване точно до наказателното поле за Лудогорец, от който можеше да стане опасна ситуация *smile* Ясно е, че Лудогорец бяха много по-ощетени, явно само Реал и техните фенове са доволни от съдията *smile*