Атлетико подчини Юве, Арда стана герой за дюшекчиите (видео)

00:11
Атлетико подчини Юве, Арда стана герой за дюшекчиите (видео)
Атлетико Мадрид победи Ювентус с 1:0 на стадион "Висенте Калдерон" в среща от група А на Шампионската лига.

Главен съдия на мача бе немецът Феликс Брих.

Победният гол в сблъсъка падна в 74-та минута. Тогава Хуанфран проби по десния фланг и отправи полувисоко центриране в наказателното поле. Защитата на Юве не успя да изчисти и Арда Туран изпревари Касерес, пращайки топката в мрежата на Буфон. Това е първият гол, който италианският вратар получава в официален мач през настоящия сезон.

В другия мач от групата Малмьо победи Олимпиакос с 2:0. Така, след втория кръг, и четирите тима в група А събраха по три точки.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
02.10.2014 09:09

Аз ви казах че Атлетико ще ви спре нормално просто Юве има отбор само за Сериа А,и добре че даваха Арсенал-Галатасарай 100 пъти по-интересен мач от тази сблъсък на защити *lol*

bacardy_breezer
02.10.2014 07:56

Надявах се да измъкнем нещо от Калдерон, но... Както и да е. Важното е, че продължаваме да сме на 1-во място в групата и всичко е в наши ръце, а най-тежкото ни гостуване мина.

fivooo
02.10.2014 00:25

Здрав мач се получи. Като изключим лесно допуснатия гол, то двата отбора бяха стабилни. Може би Х беше най-реален резултат.

Групата се очертава много луда и май головата разлика ще е от решаващо значение за класирането. *lol*

Kirilov_10
02.10.2014 00:21

Страшно грозен мач. Атлетико не са подчинили никого, ритаха като коне цял мач(и Ювентус го правеха) днес ясно се видя, че нямаме треньор, които може да взима решения в процес на мача, както винаги закъснява и прави неадекватни смени. Днес Юве игра без никаква креативност, с тази схема и при малко повече преса наще се панират, което не подхожда на такъв гранд. Йоренте за пореден път този сезон е фигурант, не знам какво трябва да стане, за да бъде оставен на скамейката. Защитата се справи добре, Атлетико вкара едно от малкото положения с голям късмет. В крайна сметка Юве загуби от шампиона на испания, които е и финалист в ШЛ предния сезон на неговия стадион, така че не е станала кои знае каква драма, групата се завързва много, тъй като и 4-те отбора имат по 3-точки като Юве остана първи по голова разлика.

AC_Milan_92_45
02.10.2014 00:19

Голям симпатяга е Ардата, особено като им го вкара на Мадрид