Дерменджиев: Горд съм, че приемаме Реал Мадрид

18:58
Дерменджиев: Горд съм, че приемаме Реал Мадрид
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че в отбора няма притеснение от Реал Мадрид. Двата тима се изправят един срещу друг в мач от втори кръг на група "В" на Шампионска лига. Двубоят е утре от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Горд съм от това, че приемаме отбор като Реал Мадрид в България. Мачът, който го играхме срещу Левски вече е в историята. Мислим само напред", коментира Дерменджиев пред "Ринг БГ".

" Реал Мадрид е галактически отбор. Знаете за какъв бюджет става въпрос и колко струват футболистите им. За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма, но нашите играчи ще играят така, както могат. Резултатът ще се види накрая", продължи той.

"Казвам ви отговорно и честно, не се притеснявам. За нас е чест да играем срещу такъв отбор и такива футболисти. Доволен съм, че идват тук на живо и голяма част от България ще може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболисти. Гордост е за Лудогорец ще играе срещу Реал Мадрид – носител на 10 купи с треньор, който има спечелени три. Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач", допълни със самочувствие наставникът на Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SAYONARA888
01.10.2014 01:30

Дерменджиев се справя добре в Лудогорец, макар и след загубата от Левски, но е супер тъпо да се говори и сравняват бюджети. Кой го интересуват тези неща, мисли как отбора да се справи добре, бъди мъж на място не поредния, които само гали егото на Реал. Знаем ги кой са, на какво са способни и с какво разполагат.