Стилиян Петров: Вила ще се бори за отличие

16:52
Стилиян Петров: Вила ще се бори за отличие
Стилиян Петров е уверен, че Астън Вила ще е много силен през този сезон и ще се бори за трофей. Българинът заяви за официалния сайт на бирмингамци, че "виланите" се развиват с всяка следваща година и сега им е време да спечелят купа.

"Този клуб има за цел да се развива все повече и повече. Вярвам, че през този сезон ще сме по-добри от миналата година, която също беше позитивна за нас", коментира Стенли.

"Нашата голяма цел за този сезон е спечелване на трофей. Дължим го на феновете и ще се хвърлим здраво във всички турнири и се надявам да се преборим за някоя купа", допълни националът на България.

"Противниците ни знаят, че сме клуб с много млади и перспективни играчи, отбор, който може да победи всеки. Фактът, че средната възраст на тима е толкова ниска ме радва, защото по този начин имаме база за развитие", каза още бившият капитан на "лъвовете".

"Мениджърът има планове за някои класни нови попълнения и това ми дава надежда, че ще бъдем наистина добри през тази кампания", заяви Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
04.07.2009 08:38

И кое ще им е по-силното този сезон ?Може би ,че продадоха звездата си Гарет Бари *sick*

BrioS
03.07.2009 22:59

Стели е добър играч и можем само да се радваме че е българин. Колкото до Вила - симпатичен отбор са и правят много хубави мачове но все нещо не им достига *smile*