Динамо Киев потвърди за Шевченко

16:30
Динамо Киев потвърди за Шевченко
Украинският нападател Андрий Шевченко обмисля сериозно варианта да се завърне в родния Динамо Киев, съобщи президента на украинския тим.

"Ние направихме предложение на Андрий да се завърне в Динамо като играч и след това, след неговото оттегляне от играта, като част от треньорския ни щаб. Неговата реакция към нашето предложение бе доста позитивна. Всички сега зависи само и единствено от него", каза Игор Суркис.

32-годишният Шевченко пристигна в Челси от Милан през 2006 за рекордните за тима 30 милиона паунда, но не успя да се наложи при лондончани. Той бе върнат под наем при "росонерите" през август, но сега се връща в Лондон, тъй като Милан не пожелаха да го запазят за новия сезон в Серия "А". Суркис добави:

"Очаквам Шева да каже окончателното си решение през следващия месец."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Drakona_DMX
03.07.2009 23:11

Да ходи в Динамо! В Челси нищо не направи. И на мен ми е любим футболист и ще ми е по-приятно да го гледам в Динамо. *wink*

Dagoberty
03.07.2009 17:00

*sad* Много ме е яд за ШЕВА.БЕШЕ МИ Л.ИГРАЧ И МИСЛЯ,ЧЕ ОЩЕ МИ Е Л.ИГРАЧ,ЖАЛКО САМО ЗА НЕГО ,ЧЕ СТАНА ТАКА.ПОМНЯ КОЛКО МАЧА НИ НОСЕШЕ НА ГРЪБ В МИЛАН *thumb_up* НАИСТИНА МНОГО МЕ Е ЯД ЗА ШЕВЧЕНКО