Стефанов: Ако не бием Хасково, ще стане страшно

11:36
Стефанов: Ако не бием Хасково, ще стане страшно
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се закани на играчите преди днешния мач с Хасково и поставим ултиматум за задължителна победа. Белите са без успех за първенството от първия кръг, когато надиграха Марек с 4:1 у дома. През седмицата столичани все пак спечелиха - срещу Черноморец в Бургас, но за купата.

"Надявам се, че футболистите най-после са си взели поука. В двубоя с Черноморец за купата видях, че има желание за игра. Макар че бургазлии в това си състояние не могат да бъдат критерий за нас. По никакъв начин не трябва и не искам да мисля, че Славия може да има проблем срещу Хасково, и то като домакин. Ако това се случи, ще бъде страшно. Славия е с класи над съперника и трябва да го покаже", категоричен бе босът на "белите" пред "Тема спорт".

В същото време стана ясно, че вратарят на столичани Георги Петков ще се завърне в групата за двубоя с Хасково. Той отсъства заради контузия близо месец. През това време под рамката бе резервата Емил Петров. Почти сигурно Петков ще пази днес срещу новака в А група. Твърдо аут за двубоя остават трима играчи - Стефан Велков, Станислав Генчев и Карлос Фонсека. Наставникът Иван Колев заяви, че се надява Славия да продължи с победите и в първенството.

Дали това ще стане ще разберем в 17:00 часа днес. Мачът в София ще бъде ръководен от Станислав Ставров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация