Юве пак безгрешен в Серия "А" (видео)

23:49
Юве пак безгрешен в Серия "А" (видео)
Ювентус победи безпроблемно като домакин Чезена в мач от междинния 4-и кръг на италианската Серия "А". Двубоят на " Ювентус Стейдиъм" в Торино приключи при резултат 3:0 за състава на Масимилиано Алегри.

Шампионите поведоха с гол Артуро Видал, който се разписа от дузпа в 18-ата минута. В 63-ата минута Видал с хубав удар от 20 метра вкара своя втория гол. Пет минути преди края Щефан Лихщайнер след подаване на Падоин вкара за крайното 3:0.

Останалите резултати от днешната програма:

Каляри - Торино 1:2
Фиорентина - Сасуоло 0:0
Верона - Дженоа 2:2
Интер - Аталанта 2:0
Парма - Рома 1:2
Наполи - Палермо 3:3
Сампдория - Киево 2:1


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
25.09.2014 08:15

Определено имаме ширина в състава този сезон, което е много важно. Точно късата резервна скамейка ни попречи да вземем ЛЕ миналата година. Сега вече имаме достойни заместници на всеки пост. Перейра много ми харесва, вижда се, че вече в центъра разполагаме с още един качествен халф освен Пирло, Видал, Погба и Маркизио. Коман ми направи много хубави впечатления и се чудя защо Алегри не го пуска последните мачове, страшен талант е. Защитата също е стабилна, въпреки че сме без Андреа Бардзали. Мората скоро ще се адаптира и също ще помага на отбора при нужда, когато Йоренте или Тевез имат проблеми или не са във форма. Джовинко направи силен мач, уцели и греда, можеше да отбележи, но малшанс.

Kirilov_10
25.09.2014 00:04

Чезена не са мерило, Алегри добре използва резервните играчи, като Евра, Перейра, Джовинко, Падоин, Мората и Пепе и не видяхме Ромуло, които ме притеснява най-много. Засега най-силния трансфер за лятото се оказва Перейра, халфа почти веднага се адаптира към играта на отбора, той знае че ще бъде резерва или на Видал или на Погба, но се раздава и почти не се усеща отсъствието на горе споменатите титуляри. Мората този път поигра над 20 минути и не показа кой знае какво желание, но си личи че момчето е талантливо, дано разкрие потенциала си при нас. Жалко за Джовинко, че не вкара, имаше желание. Хубаво, че Пепе най-накрая записа някакви минути в игра(макар и 5-6). Засега най-проблемен се очертава десния халф-бек, където имаме трима играчи, Лихт е сигурен титуляр, Ромуло не впечатли с нищо в предишните мачове(влезе като резерва за няколко минути) и Пепе, които не се знае дали ще се възстанови от контузията най-вече. За противниковия вратар Леали, които е наш кадър, може да кажем хубави неща, макар и да получи три гола спаси доста положение и резултата можеше да е и по-трагичен, дано някой ден го видим да пази на нашата врата.