Канарчетата без почивка до дербито с Локо Пловдив

21:25
Канарчетата без почивка до дербито с Локо Пловдив
Отборът на Ботев Пловдив поднови тренировки по-малко от 24 часа след победата над Локомотив Мездра за Купата на България, която класира канарчетата за 1/8-финалите в турнира. Поради сгъстения цикъл треньорския щаб не остави нито ден почивка на играчите и мислите на всички вече са насочени към предстоящото градско дерби срещу Локомотив Пловдив.

Жълто-черните проведоха сутрешно занимание на базата в Коматево, в което отборът бе разделен на две групи. За футболистите, които играха в Мездра тренировката се ограничи само в леко тичане, докато останалата част от тима се подготвяше по-интензивно.

Наравно със съотборниците си тренираха лекуващите травми Лъчезар Балтанов и Милен Гамаков. Двамата пропуснаха двубоя за Купата, като за Гамаков това бе втори пореден мач в лазарета. Така Росен Колев е единственият сигурен отпадащ за пловдивското дерби, заедно с възстановяващия се от операция Даниел Златков.

След тренировката в сряда канарчетата минаха на процедури във възстановителния център на базата, а следващото занимание на тима е в четвъртък от 11:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация