Кристиан Виери близо до ЦСКА

17:02
Кристиан Виери близо до ЦСКА
Италианският нападател Кристиан Виери днес или утре ще пътува към Австрия където ще се присъедини към подготвителния лагер на Блекбърн Роувърс, пишат медиите на Острова.

35-годишният доказан голаджия е свободен агент и ще мине пробен период в английския тим за няколко дни и ако бъде одобрен от Сам Алардайс може да подпише договор с Блекбърн.

Роувърс са избрали за своята подготовка Австрия, подобно на българския ЦСКА, който преди няколко месеца също беше свързван с трансфер на Виери.

По непотвърдена информация, източници близки до армейския клуб, твърдят, че ако Кристиан Виери не бъде харесан от Блекбърн, представители на "червените" ще се опитат да договорят нападателя да се присъедини към лагера  на ЦСКА. Там Виери щял да се запознае в обстановката и амбициите на клуба. По този начин хората от "армията" щели да се пробват да склонят бившия играч на Ювентус, Лацио, Атлетико Мадрид и Милан да се присъедини към вицешампионите.

Както е известно, Любослав Пенев си търси още един нападател, като за тази цел на проби при "армейците" акостираха Грег Акселрод и испанеца Сан Еметерио. Първият се оказа аматьор, представящ се за звезда и получи прякора "ментето", а другият игра и в двете досегашни контроли на ЦСКА, но не впечатли с изявите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
04.07.2009 17:57

Как стига до логиката че ЦС*Ка са добри , а първенството ни е зле.Като гледам правят истински фурори в Европа .. По скоро цялото първенство заедно с цска е доста трагично.Само такива застаряващи звезди ще дигнат посещаемоста на българския футбол.Давам ви пример с турския и гръцкия футбол , които преди 10 години бяха като нас , а сега нямат стигане ..

MeToDueB
03.07.2009 22:43

това го четох и през миналия трансферен прозорец *joking* че щял да идва в ЦСКА .. гори от желание за нащо мизерно първенство .. то ЦСКА, че е отбор .. отбор е, ама първенството е яко зле

MB_KrisS
03.07.2009 21:40

Тия луди ли са? *joking* Виери по-скоро ще се пенсионира отколкото да заиграе в България

gangan
03.07.2009 17:22

Май в ЦСКА непрекъснато мислят само за размера на комисионните от продажбите и привличанията на играчи.За сега кърпят положението от черно тото.