Кака към Перес: Доведи ни Шаби!

16:01
Кака към Перес: Доведи ни Шаби!
Новото попълнение на Реал Мадрид Рикардо Кака поиска от президента на клуба Флорентино Перес да доведе на "Сантяго Бернабеу" Шаби Алонсо от Ливърпул.

Кака сподели, че според него Алонсо е изключителен футболист, който ще бъде от невероятно значение за селекцията на "Белия балет" през следващия сезон.

"Шаби е уникален футболист. Играл съм срещу него на два финала в Шампионската лига и мога единствено да кажа комплименти по негов адрес. Мисля, че той би бил невероятен трансфер за Реал", коментира Кака пред мадридската преса.

Както е известно, полузащитникът на Ливърпул е в "галактическия" списък на Флорентино Перес и медиите в Испания твърдят, че ексцентричния президент на "Кралския клуб" готви оферта от 30 милиона евро за играча, която ще отправи към ръководството на Ливърпул в края на юли.

Според информациите, сега основната цел на Реал е Франк Рибери, който се очаква да акостира на "Бернабеу" в средата на този месец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mitaka_babyyy
03.07.2009 23:40

abe to na real to4no tak1v tip igra4 im trqq ama i v liverpool to4no si e pasnal nqma da hodi nikade YNWA

drusalin
03.07.2009 20:04

Това е спекулация хора ... той Шаби че ще дойде в Реал ще дойде те още от много отдавна го искат . Дано двата клуба се договорят , всичко е въпрос на време и пари . На Реал Мадрид му трябва точно такъв тип играч .

Sten4
03.07.2009 17:12

И аз викам така за тебе ,ама ... глас у пустиня... *sick*

LFC_T9_G8
03.07.2009 16:25

Тоя Кака мн мн да не приказва .. *evil* *angry*