Гуардиола: Убиваме играчите си

11:15
Гуардиола: Убиваме играчите си
"Убиваме играчите си. Искаме от тях твърде много. Те имат нужда от почивка", заяви треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола.

"Това се отнася както за Байерн, така и за Дортмунд, Леверкузен и останалите отбори. Няма как футболистите ни да са свежи и да играят мачове през 3 дни", не скри разочарованието си наставникът на баварците, който коментира и днешната среща на тима срещу Падерборн.

"Ще се фокусираме главно върху нашето представяне на терена, а не толкова до това на противника. Падерборн е впечатляващ тим и неслучайно е сред първите отбори в класирането на този етап. В този мач те нямат какво да губят, а само могат да спечелят", каза още Гуардиола.

Байерн приема Падерборн днес от 21:00 часа, българско време, в среща от 5-ия кръг на Бундеслигата. Двубоят пропуска със сигурност Франк Рибери, а под въпрос е и Робен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
23.09.2014 20:24

Убива ги не натоварената програма а самият Гуардиола с безумната си тактика с безумните превличания на чужди футболисти и продажбата на вече изградени и доказани такива. Защо при Хайнкес нямаше подобен проблем?

Ginekologa
23.09.2014 18:11

ми за Англия за 15,20 дни правят по 6 мача какво да кажем *lol*

asc_
23.09.2014 16:42

Ох, горкия, жив да ви ожали човек. Свещи палим да се справите. В Англия, дето не стига, че първото което е последният отбор е по-силен сигурно от третия в Германия, има 6 претендента за титлата, освен първенството, купата и европейските мачове има още една купа, за която да се играе - Карлинг къп, а и на всичкото отгоре декември месец има мачове през ДВА, а не през три дни, а и се играе на връх Коледа и на връх Нова година. А те сложили им там един път мачове по-начесто през три-четири дни и то срещу Падерборн, дето сефте чувам, че има такъв отбор и нашият ревна *lol*
То за това се гради конкурентноспособен отбор, мой човек, да можеш да ротираш като има мачове начесто. И какво ги убиваме - накрая на месеца като приберат четвърт милион не ги убива, нали? Да бачкаш за 300 лева по 12 часа е убиване. А не да изиграеш 3 мача за десет дена и да прибереш 300 000 лева. Той затова не дойде в Англия, когато Сити и Челси му предлагаха. Той ако от интензитета в немското се притеснява, представям си в Англия нямаше изобщо да разбере какво се случва. Искрено се радвам, че отказа на Челси и не сбъдна болните амбиции на Роман да ни бъде треньор *smile*

Ginekologa
23.09.2014 21:31

този мач с ман ю няма нищо общо

Anatoli93
23.09.2014 18:40

Колега не искам да споря с теб, но точно поради тази причина, че има мачове през 2 дена за топ отборите в Англия се случват такива изненади като Лестър и Ман. Юн. *smile* Ако нямаха толкова много безмислени купи мога да ти кажа, че Ман.Сити, Челси, Ливърпул и Арсенал щяха да пребият конкуренцията без особени проблеми *smile* И това сравнение с последния от Англия бил "по-силен" от 3тия в Германия? Ти сериозен ли си приятел? Леверкузен ще разпилеят голям процент от отборите в англия и то в сегашната им форма *smile* Челси като беше такъв доминант в Англия първите кръгове защо направи равен с последния от немското първенство и то на собствен терен? Защо не ги разпиляха 5-6-7-8 на 0? Сигурно ще кажеш. че са се пазили за Сити..е като се пазиха какво направиха? Неможаха да ударжат 10 от Сити 12мин *smile*

pesholudiq
23.09.2014 18:30

и аз се радвам, че не дойде.. Щом в Байерн не може да се справи с тези играчи, сметни, че с Челси щеше да изпадне ..