Аниете и Бедоя влязоха в черния списък на Херо

10:40
Аниете и Бедоя влязоха в черния списък на Херо
Димитър Димитров-Херо, който ще поеме Левски от пролетния полусезон, няма да разчита на испанските играчи Антоио Аниете и Мигел Бедоя. Това е решил бургазли­ята след мача в Хасково. Димитров е вкарал испан­ците в списъка, в който фигурират няколко бълга­рски играчи, както и Ай­мен Белаид, съобщава "Тема Спорт".

Поради тази причина спортно-техническият ди­ректор Георги Иванов е преустановил опитите да предоговаря нови заплати с чужденците. Аниете дойде като голмайстор във вто­ра лига на Гърция и получи месечна заплата от 8 хиля­ди евро на Терена", а Гонзо бе решил да я намали с поне 30 процента от пролетта. След като Пепе Мурсия бе освободен от треньорския пост, сънародниците му не се радват на особено дове­рие от страна на настоя­щия щаб. Аниете често е овикван от временния наставник Георги Иванов, а в последните два мача вече бе резерва. Испанецът вка­ра и на Славия, и на Хасково, след като се появяваше през второто полувреме, но с това няма да спечели титулярно място за дерби­то с Лудогорец.

Положението с Бедоя пък е по-зле. Димитър Димит­ров е категоричен, че иг­рач с подобни физически данни не се вписва в кон­цепцията му, а и спортно-техническите му качества не се харесват на следващия треньор. Бедоя губи почти всяко единоборство поради крехката си физика. Херо гледа всички мачове на сините, като повечето от тях на живо, а за предс­тавянето на испанците в тренировъчния процес се информира от пратеника си в Левски Петър Колев, който влезе в щаба на Гон­зо преди около месец.

Аниете подписа договор за една плюс една година с Левски и ще стане част от дългия списък с освободени играчи, на които клубът плаща неустойка. Бедоя пък се обвърза със сините за 2 години и преговорите с неговите агенти за прекратяване на контракта ще бъдат по-тежки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
23.09.2014 13:41

За Бедоя съм съгласен,но не и за Аниете.Класен играч е,показа си го с онова великолепно изпълнение срещу Славия.

holigan4e
07.10.2014 23:02

и срещу Лудогорец от 5 метра :Х :Х :Х

rad011
23.09.2014 18:25

Или Домовчийски.*party*

golemiq_geshan
23.09.2014 16:34

Не само братле , самото му движение и желание за игра го показват , при положение , че идва като голмайстор , а играе вътрешен халф , защото разбираш ли Божинов беше големия голов хищник , както постоянно го описваха някои сайтове и той трябваше да е отпред ..