Лудогорец - Литекс, спечелен

16:12
Лудогорец - Литекс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 7 познати от 15 мача - 46,6% успеваемост

Залог на деня за 21.09.2014 г.:



Ясно е, че тук Лудогорец е огромен фаворит и е доста близо до победа, която е задължителна. Домакините от Разград правят чудеса в Европа в последната година и постигнаха голяма си цел да участват в груповата фаза на Шапионската Лига, но за да си осигурят отново шанса да се борят за участие сред най-добрите в Европа и само една алтернатива и тя е да станат шампиони. ЦСКА спечели мача си вчера и дръпна на първото място, като днес Лудогорец е принуден от обстоятелства да покаже най-доброто, на което е способен и да победи. Литекс натрупа някои отлични резултати в последно време, но всички те бяха срещу колебливи съперници и днес срещу най-стойностният тим в България едва ли ще погат да продължат победният си рейд.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
21.09.2014 21:40

ВИП мачът от петък (вчера събота нямаше прогноза) и ВИП мачът от днес. В края на месеца ще качача тук и пълната статистика, но до момента от началото на този месец имаме едва две загубени прогнози при почти двадесет предложени!!!

Ал Джаиш - Лекхвия

турнир: Карат, Лига на Звездите
час: 18:00ч.
прогноза: 2 ДНБ
коеф: 1,67
сигурност: 9/10
букмейкър:

Лекхвия е актуалният шампион на Катар, а неговия днешен съперник му беше подгласник през миналата кампания. Сега реалностите са доста различни и Ал Джаиш едва ли ще се замеси в битката за титлата, защото ресурсите от финансов характер не изобилстват, а чуждестранните играчи не са толкова класни (няколко безизвесни бразилци). Лекхвия е тотален доминант в това първенство в последните години и стартира новия сезон с три победи от три мача, без допуснат гол и обща голова разлика до този момент 9:0. Лекхвия е спечелил всичките си гостувания този съперник до този момент и днес е близо до победата. Само фактът, че гостите разполагат с играчи като Владимир Вайс и Чико Флорес дошъл от Суози, а треньор е Михаел Лаудруп показва колко сериозен и стабилен клуб са те.

краен резултат: 0:1


Лилестрьом - Од Гренланд

турнир: Норвегия, Типелига
час: 19:00ч.
прогноза: 1Х
коеф: 1,64
сигурност: 7/10
букмейкър:

Лилестрьом прави страхотен сезон и все още се надява да се класира за участие в Лига Европа. Той е традиционен домакински тим и настоящите му показатели 7-2-2 на своя стадион го потвърждават. Преди в последния кръг да загуби от Молде (напълно закономерно) като гост с 3:2, той в осем мача подред нямаше поражение и беше спечелил половината от тях. Од е на второ място, но той е отбор явление и няма да бъде изненада, ако с наближаването на края на сезона влоши представянето си. Гостите не са реален претендент за шампионската титла и повечето им победи като гости са срещу по-колебливи домакини. Тук най-малко очакваната развръзка и според пазарните тенденции и скандинавките букмейкъри и 2-ката.

краен резултат. 2:0