Обявиха Ангелов за № 1 в Енерги

10:39
Обявиха Ангелов за № 1 в Енерги
Бъдещето на Станислав Ангелов в изпадналия Енерги Котбус провокира местния в. "Лаузитцер рундшау" да публикува анализ на сегашната ситуация на "най-добрия футболист в отбора", съобщава "Труд". Националът бе освиркан от феновете на първата тренировка след лятната пауза заради критиките си към клуба.

"От футболна гледна точка той е безценен за тима. С погледа си върху играта и головия пас той господства вдясно. Още носи надпис Енерги на гърдите, но в главата му е друг отбор", се казва в анализа.

Ангелов отрича пред изданието да е имал контакт с какъвто и да е мениджър в последния месец и не крие:"Желанието ми е да се развивам в друга лига."

Новият треньор Клаус-Дитер Волиц е готов да забрави изявленията на българина и да започне начисто. Клубният мениджър Щефен Хайдрих също постила червен килим за оставането на Ангелов:"Всичко е забравено, той се държи професионално."

"Ще видим ли един високо мотивиран Ангелов в първия кръг на втора Бундеслига или това е сън?", пита риторично в. "Лаузитцер рундшау".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
03.07.2009 14:02

Браво Дано да носиш още радост на България *wink*

sliv
03.07.2009 12:55

не е играч за това ниво,да търси нещо значително по-добро