Байерн и Шалке с равенства, Дортмунд падна

18:46
Байерн и Шалке с равенства, Дортмунд падна
Байерн Мюнхен не успя да запише победа като гост на Хамбургер ШФ, като двата тима завършиха без отбелязан гол - 0:0 в среща от 4-ия кръг на Бундеслигата.

И двата тима имаха възможности да спечелят трите точки, но в крайна сметка до гол така и не се стигна.

При равенство завърши срещата между тимовете на Шалке 04 и Айнтрахт Франкфурт. Двата отбора обаче си отбелязаха по две попадения. Точно за Шалке бяха Мотинг от дузпа (40`) и Дракслер (49`). За гостите се разписаха Майер (15`) и Марко Рус (24`). Двубоят ще се запомни и с трите червени картона. Първо Боатенг напусна терена след час игра, а десет по-късно същото стори и Дракслер. В края реферът изгони и Медойевич.

Останалите резултати от днешните мачове:

Аугсбург - Вердер Бремен 4:2
Падерборн - Хановер 2:0
Щутгарт - Хофенхайм 0:2

от 19:30 часа:

Майнв 05 - Борусия Дортмунд 2:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
21.09.2014 12:55

Само едно ще ви кажа, ако Байерн има ден и играе както трябва с целия си титуляр, никой отбор неможе да ги победи, включително и Реал ! Миналия сезон ги хванаха в момент на спад и след много грешки ги биха, но ако Байерн имат ден, просто никой няма шанс. Това да наречете отбора изчерпан и слаб е смешно. Само Робен и Рибери които са на по 31 години, могат да унищожат половината европейски грандове САМИ *smile*

red_machine
21.09.2014 00:47

Аве Гуардиола няма ли да се махне от Байерн ве направо яд ме хваща като ги гледам в такова състояние.*angry*

sksw
21.09.2014 12:53

Какво се е изчерпало ? хахах Ти добре ли си бе.. Отбора изобщо не се е изчерпал и дойдоха някой много добри играчи, сред които Гьотце и Левандовски в последните 2 години. Незнам дали си гледал изобщо мача, но ако си щеше да знаеш, че освен че половината титулярен състав на Байерн е КОНТУЗЕН - Рибери, Швайнщайгер, Мартинес, Тиаго, Бадщубер, другата половина от него бе оставена на резервната скамейка - Робен, Левандовски, Гьотце и т.н. Как според теб Байерн да играят добре, след като играха с 3 титуляра и всичко останало резерви почти целия мач ? Изчерпал се той, но ще видиш след няколко седмици когато всички са титуляри и когато Рибери, Швайнщайгер и останалите се върнат в титулярния състав колко са се изчерпали Байерн.

petar_nikov_93
21.09.2014 12:09

Отбора се бил изчерпал? Не са купували никой? Байерн може би имат най-добрата селекция в момента след тази на Реал Мадрид. Но за разлика от Реал, Байерн нямат качествен треньор. Този Гуардиола е най-големия некадърник и само заблудените фенчета на Барса го защитавате. С този отбор на Байерн дори Гонзо би ги направил шампиони и носители на ШЛ. Но истината е, че просто Гуардиола е недоразумение, което разруши един страховит и изключително красиво и атакуващо играещ отбор.

ApricotGarden
21.09.2014 11:51

Този евентуален червен картон би повлиял евентуално на следващия мàч, но не и на този.

kolio_vg
21.09.2014 10:40

Не е виновен Гуардиола,че отбора се е изчерпал вече. Никой не ви е виновен,че не купувате никой. А колкото до вчерашния мач,трябваше да изгонят ония надменен кретен Нойер,играе с рака в центъра на игрището,ама не било голова атака,макар че аз не съм виждал атака с цел тъч...