Домусчиев: Очаквайте още луди мачове от Лудогорец

19:54
Домусчиев: Очаквайте още луди мачове от Лудогорец
“Трябва да очаквате още луди мачове с участието ни, тъй като кармата на отбора върви с името му“, обяви собственикът на „ Лудогорец“ Кирил Домусчиев, който гостува в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Трудно издържам в тези толкова напрегнати и интригуващи мачове. Явно сме избрали клуб с неподходящо име, все луди мачове... те със сигурност ще продължат и в бъдеще, трябва да свиквам. Очаквайте още инфарктни моменти", каза с усмивка Домусчиев.

"Приех нормално това, че имаше фенове, които викаха за „Стяуа“. Ние сме нация на негативизма. Винаги ще се намерят хора, които да отрекат това, че някой друг прави нещо добро. В началото ме дразнеше, но вече съм свикнал на българския негативизъм", продължи бизнесменът.

Домусчиев беше попитан дали наистина е дал 350 000 евро премия на героя Козмин Моци : "Не съм давал толкова пари на Моци, колкото се изписа в Румъния. Да, заслужава ги момчето, но това е колективен спорт. Не е редно един играч да получава премия в пъти повече от колегите си. Днес блясва един, утре - друг. Moци ще получи индивидуална премия, но не е бомбастична и не е в пъти по-голяма от тази на съотборниците му."

"Не искам да споря, съдията така е решил. Голът е гол, дузпата си е дузпа", каза Домусчиев по повод наказателния удар в края на мача на "Анфийлд".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UshevBKP_DSspor
20.09.2014 11:55

Да. Прав е! Много е лудо да те бият като брашнен чувал останалите от групата ти... Предстои още екшън.

Tauros
20.09.2014 10:58

Winner,щом почнаха да трият коментари .. дългата ръка на парите !!

miro211
20.09.2014 00:42

До коментар [@comment 1704155] от [@user Tauros]:

Не знам кого ще опознаят отзад но такива комплексари и психично болни като теб требва се лекуват.

bambambam
19.09.2014 22:19

До коментар [@comment 1704155] от [@user Tauros]:

Има пари купува , много поздрави.