Марадона: Ако не взимах наркотици, щях да съм феноменален играч

14:13
Марадона: Ако не взимах наркотици, щях да съм феноменален играч
Легендата на аржентинския футбол Диего Арманда Марадона изрази съжаление, че се е поддал на изкушението на наркотиците, когато е бил млад.

Марадона, който е считан за един от двамата най-великити играчи в историята, твърди, че е щях да бъде много по-добър играч, ако навремето е бил по-дисциплиниран.

"Наркотиците ми много ми попречиха. Ако не бяха те, щях да съм феноменален футболист", отсече Дон Диего пред "TyC Sports".

"Още преди да пристигна в Европа, знаех, че съм много добър. Когато топката попаднеше в краката ми, бях сигурен, че мога да схрускам за закуска всеки защитник. Винаги успявах да развълнувам хората с играта си", допълва Марадона.

"За жалост, има неща, които ми тежат. Дъщерите ми знаят най-добре. Въпреки че съм само на 53 години, се чувствам все едно съм на 78. Животът ми не беше нормален", каза още Диего Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levskishampion
20.09.2014 13:20

За съжаление известните личности каквото и да работят се довършват с наркотици

Crissstiano
19.09.2014 20:46

И въпреки всичко е феноменален *wink* !

miro211
19.09.2014 21:51

Феноменален футболист но прост човек. Сякаш аз съм му я хакал дрогата че сега да се жалва като обезчестена девственица*lol**lol**lol*

TaTa_Martino
19.09.2014 14:24

Еми то бялото на никой не е простило много добре знам доста хора си съсипаха живота от тези ла*на и куките спомагат за разпространението му