Херо: Надявам се да подобря Левски

10:37
Херо: Надявам се да подобря Левски
Чаканият на "Герена" от Нова година за треньор Димитър Димитров-Херо изрази надежда, че ще подобри ситуацията в тима. Той сподели, че ще направи всичко възможно, за да върне Левски към успехите.

"Нормално е да се надявам да допринеса за допълнителното подобряване на ситуацията в Левски. Радвам се, че има хора, които виждат в мен способен човек, който разполага с възможности да помогне. Достатъчно се изговори и се изписа вече по темата и не ми се ще да преекспонираме. Надявам се за в бъдеще да можем да зарадваме феновете и въобще хората, които се интересуват от Левски. Това е. Със сигурност всички желаем тимът да има отново сериозни успехи", каза Херо пред "тема Спорт".

В началото на месеца се заговори за разрив в отношенията между Георги Иванов u специалиста заради освобождаването на дошлия на проби Жугурта Хамрун-Жужу. В крайна сметка обаче двамата отхвърлиха твърденията. Освен ситуацията в Левски Димитров коментира и представянето на Лудогорец на "Анфийлд".

"Няма как свършената работа срещу Ливърпул да не бъде оценена положително. Човек наистина трябва да не е с всичкия си, за да не признае качествата на двубоя, а най-вече представената от разградчани продукция. Лудогорец стоеше като равен с равен и в играта им не личеше грам притеснение. Видя се, че те не се втурнаха в срещата, търсейки грандиозност и поддавайки се на емоция. Напротив - нивото на отбора личеше във всяка фаза, като в защита бе налична важната за такъв сблъсък динамика и стабилност. Но нека не се главозамайваме с някакви титанични, прекомерни епитети, което ще внесе напрежение. Трябва да изчакаме малко. Сега идва мач с Реал. По мое мнение галактичен отбор, но Лудогорец е способен на чакания подвиг. Още повече с допълнителните сили, които ще им вдъхнат феновете. В такива мачове всяка подкрепа, била тя и странична, а не вътре в самия отбор, може да се окаже безценна", завърши специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация