Забраниха темата "Лудогорец" в Борисовата градина

09:19
Забраниха темата "Лудогорец" в Борисовата градина
От ръководството на ЦСКА са забранили на треньори и играчи да коментират темата Лудогорец под каквато и да е форма, научи "7 дни спорт". Заради голямата уста на Стойчо Младенов армейците загубиха близо 150 000 лева, които щяха да са много важни в настоящия момент.

Както е известно Кирил Домусчиев смяташе Лудогорец да играе домакинските си мачове в младежката Шампионска лига на "Българска армия". Тогава обаче Стойчо Младенов се изказа, че ще вика за Ливърпул в Европа,а не за българските отбори, което вбеси Домусчиев. Заради това той предпочете "Герена" за домакин на авторитетните срещи. Така парите от домакинството на тях ще влязат в джоба на Тодор Батков вместо в червената“каса, която и без това е доста празна.

Томов е бесен на Младенов за този пропуснат бонус, който щеше да му помогне по-скоро да пусне сектор "Г" в експлоатация и така да намали напрежението между него и ултрасите. Случаят бил забравен до онзи ден, когато бранителят на червените Тончи Кукоч си позволи да псува Лудогорец из социалните мрежи. Действията на хърватина бяха посрещнати на нож и от много от по-нормалните ултраси на ЦСКА. Притесненията на Томов са, че ако това отношение на ЦСКА към Лудогорец продължи, Домусчиев може да използва присъствието си в Изпълкома и да предприеме ответен удар.

Томов и без това е достатъчно потърпевш от БФС, откъдето глобяват ЦСКА за щяло и нещяло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kiseloto_mlqko
19.09.2014 11:27

Как може да сме толкова прости.... СРАМ ! *sad*

Messiah
02.10.2014 22:14

Пич, ти започваш страшно да ме кефиш! Карали сме се с теб по тоя форум, все едно делим кой знае какво, но сега те признавам... Респект, пич!

TaTa_Martino
19.09.2014 14:28

Много сме прости наистина Стойчо много се изложи чак и мене ме вбеси с тъпото си изказване.Истината че никога няма да станем като Лудогорец ние сме един разпадащ се клуб с богата история и нищо повече

Demetrio5
19.09.2014 10:25

Простотия до шия! (типична българска простотия) *lol*

atlantic
19.09.2014 10:37

По-скоро цска-рска простотия (както винаги).