Георги Миланов: Разбит съм! (видео)

21:37
Георги Миланов: Разбит съм! (видео)
"Още на терена си казах "Дано наистина да не е било гол", че иначе ще умра от яд - довери Георги Миланов за "Труд" по повод на неговото незачетено попадение на мача Рома - ЦСКА Москва (5:1). - Уви, още в съблекалнята ме посрещнаха с новината, че топката е минала голлинията. И сега как да съм? Разбит съм. Къде гледаше този допълнителен съдия? Заради него вместо да запиша гол на кръга, сега ближа рани. Но има го в играта, какво да се прави. А и мачът не беше повод за нищо радостно за нашия отбор. Не ни вървеше в нищо, загубихме тежко и искам да забравя всичко. Дори този страхотен, но незачетен гол, искам още утре да забравя! Чакаме Байерн в следващия кръг. Дано най-после с този мач да дойде и късметът."

В 85-ата минута на "Стадио Олимпико" в Рим българският национал изстреля торпедо от 18 метра. Топката се удари във вътрешната част на горната греда и падна зад голлинията. Но испанският рефер Давид Фернандес не зачете попадението, което щеше да е безспорният гол №1 по красота на старта на Шампионска лига.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scouser_pool
18.09.2014 22:51

Тоз пък , отбора му пада с 5:1 той се загрижил за "красивия" си гол *lol* Вместо да запиша гол на кръга вика , голяма мъка*lol*

Kireto1232
19.09.2014 07:13

То ,така ама гола му беше уникален , а и мисля ,че той още няма гол в ШЛ престави си какво е било за него да вкара такъв първи гол в ШЛ ,Миланов е голям талант силно се надявам скоро да премине в отбор Висшата лига заедно с Попето не трябва да играят в Руското лично за мен ,Руското не е добро първенство колкото и пари да наливат в него !!