Нов спонсор при \"червените\"

15:49
Нов спонсор при \"червените\"
Поредните обещания излязоха от устата на Александър Томов и предизвикаха смут сред присъстващите, очакващи новини от срещата му с Димитър Пенев и Александър Станков.

"Ще съобщим всичко в събота или в понеделник", заяви бившият политик.

От думите му стана ясно, че отборът се подготвя за лагер в Холандия, където както вече стана известно ще срещне холандски и германски отбори. Броят на играчите, които ще бъдат на разположение за лагера в "ниската земя" ще бъде 28.

Томов обясни, че от вчера насам е в непрекъсната телефонна връзка със Стойчо Младенов, който все още решавал дали да си тръгне от клуба.

Най-интересното остана за десерт, когато президентът на "червените" съобщи, че се очаква смяна на основния спонсор Вивател с руския Газпром, които в момента са спонсори на германския Шалке 04 и носителя на Купата на УЕФА - Зенит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
09.07.2008 14:02

То не беше Мултигруп , Еврофутбол , Митал ... Колкото и пари да дойдат , наистина най-важно си остава кой и как ги харчи .
Мине се година - две , създава се някакъв що годе приличен тим и след това си отива собственика , съставът се разпродава и всичко започва отначало ! И докага така ? Цял живот ??

danzig72
08.07.2008 21:50

Вервайте ми-казал Томов и си прибал парите!!!

pafata
08.07.2008 17:55

Няма да се учудя ако е поредната лъжа на Томов. Този човек срам няма...

mystic_knight
08.07.2008 17:44

Не се хващайте за сламка.... "Газпром".... Не е важно кой дава парите, не е важно дори колко са те, важно е как и кой ги харчи.

... искам да добавя ни в клин, ни в ръкав, че Батков е идиот и ако я нямаше кризата на ЦСКА, все още всички щяха да обсъждат смяната на Мъри. Простете ми, че съм левскар и не се вълнувам от цялата гирултия покрай ЦСКА.

sMoke
08.07.2008 17:43

явно руският петролен гигант е решил да прави звездно трио и да постави ЦСКА,където винаги му е било мястото-в елита на Европа

XA-Xa_xa

aivano
08.07.2008 17:36

Очаква се новият спонсор да е "Газпром",който е спонсор на "Шалке04"и "Зенит"-явно руският петролен гигант е решил да прави звездно трио и да постави ЦСКА,където винаги му е било мястото-в елита на Европа САМО ЦСКА!!!!!!

Pirin_fen
08.07.2008 17:01

Тази снимка на стадиона от кога е? Нещо изглежда в много добро състояние, което е странно след домакинския мач срещу леФски...