Порто писа шестица на БАТЕ Борисов (видео)

01:00
Порто писа шестица на БАТЕ Борисов (видео)
Португалският гранд Порто направи впечатляващ старт в група "Н" на Шампионската лига, след като победи у дома БАТЕ Барисов с 6:0. Силен мач за драконите изигра Ясин Брахими, който записа на сметката си хеттрик.

Брахими откри резултата още в 5-ата минута. Малко след половин час игра той отново се появи на сцената, за да удвои предимството на своя тим. В 37-ата минута Джаксън Мартинес покачи на 3:0.

Третият гол на Брахими и общо четвъртият за Порто падна в 57-ата минута. 4 по-късно Адриан Лопес направи преднината на синьо-белите още по-убедителна - 5:0. Головата фиеста на "Ещадио до Драгао" закри Винсент Абубакар, който бе точен в 76-ата минута.

Другият мач от тази група между отборите на Атлетик Билбао и Шахтьор Донецк приключи при нулево равенство.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gerenatorkolhoz
20.09.2014 01:33

До коментар [@comment 1704174] от [@user Teemo]:

Явно не схващаш - комунизма си продължава.. От нещата, които си изброил единнствено терминологията за зоологията ти е правилна, но в първо лице, множествено число, прибави си и г....а!
Другото ти е точно наопаки. Но пък сте на път - да спечелите 100 пъти ШЛ, ако участвате само вие и Киево (в никакъв случай Тампере от регионалните финландски дивизии, Антверпен или - не дай Боже: Иртиш, Жилина, Сараево.....)! vbox7.com/play:50a8ed12 *cool*

Gerenatorkolhoz
18.09.2014 11:50

Първо: победата над Байерн беше благодарение на ненормалните за футбол (не и за хокей на лед) атмосферни условия - арктически студ! Второ: нямах предвид по - низшето второ, европейско, клубно ниво. Там не е силата на ЦСКА, но където очевидно вие търсите тази на БГ отборите по ваш си тертип естествено.. Трето: незнаехме, че историческата статистика започва, съставлява и се брои само от три години насам..., но щом Teemo така казва! Само да не обърнете после палачинката за пореден път така, както на вас ви изнася в определен момент - захващайки героични оди за нечия грандиозна епопея в Европа на някои отборчета, чието име започвало с "Л"...

Gerenatorkolhoz
18.09.2014 01:53

Борисов е най - слабият в историята на клубния европейски шампионат след Левски.

Teemo
18.09.2014 11:04

А ЦСКА между Зимбру и Мура ли са в клубния европейски шампионат? Опс, грешка, то пък и двата отбора ги елеминираха... Значи по-зле от ЦСКА няма.

blue_city
18.09.2014 09:08

ОК ама би байерн 2012