Марибор - Спортинг Лисабон, спечелен

16:43
Марибор - Спортинг Лисабон, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 5 познати от 12 мача - 41,6% успеваемост

Залог на деня за 17.09.2014 г.:



Лудогорец е отличен пример как тим, изпълнил основната си цел и добрал се до груповата фаза на Шампионската Лига, след това играе без каквото и да било напрежение. Марибор днес ще бъде точно в тази роля и ще може да покаже най-доброто от своите възможности. Тимът натрупа значим международен опит в последните години, а и показа стабилни домакински игри. Спортинг стартира доста тромаво новия сезон, а атакуващите му играчи се представят доста под очакваното ниво, което подсказва, че днес гостите ще имат проблеми и едва ли ще успеят да вземат максимума.

Прогноза:, Коефициент: 1.75

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация