Отрязаха собственика на Куинс Парк за второ дете

18:58
Отрязаха собственика на Куинс Парк за второ дете
Флавио Бриаторе, който е един от собствениците на английския Куинс Парк, ще трябва да почака още поне три-четири години за дете от съпругата си Елизабета Грегорачи, пишат италианските медии.

59-годишният Бриаторе вече има една дъщеря, от предишния си брак модела Хайди Клум. Сега милиардерът е убеждавал новата си секси съпруга за ново дете.

Елизабета, която е с около 30 години по-млада от своя съпруг, обаче все още не желаела да съсипва модната си кариера и тактично отклонявала напористия Флавио.

"Не ме разбирайте погрешно, аз искам бебе, но все още не се чувствам напълно психически съзряла да бъда добра майка. В бъдеще обаче съм сигурна, че с Флавио ще имаме рожба", споделя спиращата дъха брюнетка пред известно италианско списание.

"Елизабета ще бъде страхотна майка, тя обожава деца. А аз много искам отново да стана баща", каза Бриаторе, който едва ли след пет години ще има физическата възможност да изпълни това свое желание.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasran_chorbar
04.07.2009 00:19

Леките жени, колкото са по-тежки, толкова по-леки стават.

TNO
03.07.2009 09:04

ша умра от смях майна,тоя дядо с тва маце...тя го чака да ритне камбаната и да му гушне паричките,той дете искал

MB_KrisS
02.07.2009 19:10

Тая се опитва да мине тънко. Хем да му вземе паричките, хем да не ражда. Той след 3-4 години няма да знае дали ще е жив още, та камо ли да може да го вдигне! Все пак с такава мадама всяка секунда може да му спре сърцето *erm*