Дерменджиев: Третото място в групата е постижима цел

09:42
Дерменджиев: Третото място в групата е постижима цел
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменжиев сподели, че е горд от представянето на възпитаниците си в мача срещу Ливърпул.

Българският шампион загуби с 1:2 на "Анфийлд" след гол от дузпа в последните секунди.

"Искам да поздравя момчетата за тези 93 минути, в края просто имахме малшанс. Не искам да обвинявам никого, но ако топката беше оставена, вратарят щеше да я вземе, Не искам да коментирам дали е имало, или не, за да не ме боли повече. Хората и специалистите в Европа вече ще приемат и ще гледат с друго око на Лудогорец. Вижте Ливърпул къде са в класирането в Англия. Жалко е, че минута и половина не ни стигна за първа точка. Но няма разочарование. Колкото и да гледам мача, пак няма да има", заяви Дерменджиев.

"В момента съм оптимист и както казах още след победата над Стяуа - ще вземем точки. Имаме възможност да продължим за Лига Европа - много отговорно го заявявам", допълни специалистът.

"Сега идва мач с дори още по-велик отбор - Реал Мадрид. Това е много добре за нашите футболисти, защото се изправят срещу европейските и световните светила във футбола. Видяхте, че нашите футболисти не се притесняват, играят ,много тактически грамотно и колко ситуации създадоха", каза още Георги Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
17.09.2014 09:57

Ако играете така,смятам че ще се преборите за 3-място *smile*