Галатасарай - Андерлехт, загубен

15:33
Галатасарай - Андерлехт, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 5 познати от 11 мача - 55.4% успеваемост

Залог на деня за 16.09.2014 г.:



Галатасарай назначи за треньор Чезаре Прадели, за да се опита да измести Фенербахче от първото място в домашното първенство, а и за да направи нещо по-значимо от просто участие в груповата фаза на Шампионската лига. За тази цел турците не следва да имат проблеми срещу наглед най-слабия тим и то на своя земя, където е добре известно с каква невероятна подкрепа от трибуните се ползват. Андерлехт е далеч от силните си години на международна сцена, като сега е един много млад тим, разполагащ с балансирано качество. Днес гостите няма да могат да използват титулярния си вратар Прото, както и ключовите бранители Боре и Сакала, а при тези обстоятелства те ще се нуждаят от сериозна доза късмет за да измъкнат нещо.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.77

Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
16.09.2014 19:00

Първит ВИП мач от днес: Круоя - Атлантас

турнир: Литва, Висша Лига
час: 17:00ч.
прогноза: 1 ДНБ
коеф: 1,73
сигурност: 8/10
букмейкър:

Круоя не е от най-убедителните домакини, но ще бъде много мотивиран, защото се бори за второто място в крайното класиране и след като има само една победа в последните два кръга днес ще търси максимума. Атлантас е сред трите най-зле играещи отбори като гост в елита на Литва, а и няма на какво друго да не надява освен на спокойно място в средата на таблицата. Треньорът на гостите заяви, че в оставащите мачове до края на сезона ще даде шанс на редица юноши продукт на школата в която бяха инвестирани значителни суми (за стандартите на Литва) за набавянето на необходимия брой изкуствени терени за обучение.

краен резултат: 4:1

orton95
16.09.2014 16:32

Монако - Леверкузен? Доста интересен мач според мен. И много различни вариантиза залог. Окото ми се спира на Г/Г на около 1.6 коеф., но бих искал по компетентно мнение.
От мен иначе твърдо Х2 за Арсенал *beer*

greenhool
16.09.2014 18:02

За мен Леверкузен е 2ка..