Хамбургер уволни Мирко Сломка

10:01
Хамбургер уволни Мирко Сломка
Наставникът на германския Хамбургер ШФ Мирко Сломка бе уволнен след трагичния старт на тима на сезона в Бундеслигата.

47-годишният специалист пое отбора в средата на миналия сезон, заменяйки Берт ван Марвайк, в период, в който Хамбургер бе застрашен за първи път в историята си да изпадне от Бундеслигата. Сломка успя да спаси елитния статут на клуба, но стартът на новия сезон бе много слаб, като след три кръга Хамбургер е на дъното на класирането само с една точка.

В неделя тимът записа загуба от Хановер с 0:2 и това накара ръководството да действа и да освободи Сломка. Все още не е ясно кой ще поеме отбора, на който предстои гостуване на шампиона Байерн Мюнхен през уикенда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

one1win
16.09.2014 12:32

А преди сезона беше казал, че иска да ги класира за Евротурнирите, а след некоя година да ги направи и шампиони на Бундеслигата. *lol**lol*

dzhalev_71
16.09.2014 11:24

Пожелавам им да изпаднат тази година. На това му се казва храни куче да те лае. Или иначе казано - пълна простотия.

scouser_pool
16.09.2014 14:21

*lol* Пхаха , аве ей шефче , ти ли си администратора тук?*lol* Хамбург с и без Сломка си бяха еднакво слаби , така го каза все едно е дошъл и от последното място ги е закарал до 10то*lol* Просто имаха късмет на плейофа за изпадане , играха срещу отбор с много по-малки възможности и пак бяха надиграни , спасил ги бил :Д единственото , което промени е , че допускаха по-малко голове , сега и това не остана*wink*

dzhalev_71
16.09.2014 13:26

Ако вървяха само надолу сега щяха да се във Втора Бундеслига и да си цъкат Дербито на Севера със Санкт Паули, но понеже оцеляха, благодарение на Сломка няма как да стане. Гледай си Ливърпул довечера и недей да ми спориш, че Германия ти е доста непонятна.

scouser_pool
16.09.2014 12:22

Тоз пък , ти добре ли си е , откакто тоя е начело Хамбургер вървят само надолу