Бешикташ - Ризеспор, загубен

16:18
Бешикташ - Ризеспор, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 5 познати от 10 мача - 50% успеваемост

Залог на деня за 15.09.2014 г.:



Бешикташ разполага с много класен състав този сезон, а Демба Ба ще е играчът, около който тепърва ще се шуми в турските медии. Треньорът Билич е изключилтено подходящ за тези балкански ширини и доброто представяне на орлите на домашна сцена изглежда няма да бъде изненада за никого. Дори аглийският Арсенал не успя да спечели визитита си в квалификациите на Шампионската Лига на Бешикташ и имаше проблеми на реванша в Лондон. Тим с ограничени възможности и лишен от високи цели като Ризе едва ли ще отмъкне нещо от Бешикташ днес.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
15.09.2014 22:51

Не, че 1.5 коефициент сам по себе си е лош - напротив. Тук очакваме нещо, което ще бъде интересно, ново и смислено като информация.

kozel4e
15.09.2014 22:49

*smile* Хол, тук съм, по-рядко влизам в Уинър. Една от причините все пак да го отварям е точно тази рубрика, от която, както не рядко се случва да си харесвам някой мач. Не може обаче да се дава среща с 1.5 коефициент. Масов мач, със сериозни постъпления в световен мащаб като залози, явен фаворит и пак не излиза. Просто не заслужаваше внимание, дори да беше излязъл. Както и да е, просто изразих мнение, като човек, който очаква повече от професионален типсър.

kozel4e
15.09.2014 19:48

Много се извинявам, но е липса на самоуважение да се дават такива прогнози тук. А и липса на уважение към хората следящи рубриката. Бешикташ - Ризеспор 1 ...........

holigan4e
15.09.2014 21:54

ееее наборе ти се изгуби бе *smile* Къде одиш :П Не се извинявай бе ! Ти си от наше , простено ти е. Ама не разбирам какво искаш да кажеш.....