Калдерон: Кристиано е разочарован от политиката на Реал Мадрид

15:00
Калдерон: Кристиано е разочарован от политиката на Реал Мадрид
Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон заяви, че на Криситиано Роналдо му е дошло до гуша най-вече заради трансферната политика на клуба. Калдерон, който имаше важна роля за привличането Роналдо в "кралския клуб" през 2009 година, каза, че е напълно възможно португалецът да поиска да си тръгне.

Според него носителят на Златната топка е разочарован от трансферната политика, която води клубният президент Флорентино Перес.

"Когато дойде в Мадрид, Роналдо мислеше, че ще играе заедно с Ариен Робен, но той беше продаден. След това си тръгна Игуаин, а после и Йозил. Роналдо смяташе това за грешка. Същото се отнася сега и за Алонсо и Ди Мария", заяви Калдерон.

Португлаското крило вече заяви открито недоволството си от раздялата на клуба с Анхел Ди Мария и Шаби Алонсо, за което бе критикуван от Перес.

Коментарът на Калдерон допълнително засилва появилите се в последните седмици слухове, че Роналдо е пред сензационно завръщане в Манчестър Юнайтед.

Договорът на футболиста с Реал изтича през лятото на 2018 година.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
16.09.2014 11:11

Роналдо е професионалист и не би се махнал от даден отбор заради напуснали бивши съотборници.Да не е в някой селски груп от някоя регионална дивизия.

LosMerengues
15.09.2014 16:59

Тоя това го повтаря от 3 години. Не знам въобще защо му обръщат внимание, откакто го изгониха само търси начини да внася напрежение в клуба.

greenhool
15.09.2014 16:48

Как може да вземеш шампионска лига и да правиш кардинални промени в отбора си*confused*

CFC_Forever
15.09.2014 15:52

Нормално продават най-добрият си играч за миналия сезон(Ди Мария) и взимат медийната звезда Хамес(да печели от фланелки) който вкара 6 гола и ако не ги беше вкарал нямаше да е в РМ сигурно и първите мачове го няма никакъв освен гола който вкара с/у Атлетико как ще е доволен Роналдо.

Salient
15.09.2014 15:14

И тоя, който вече 5 години не е свързан по никакъв начин с Реал е най-наясно с нещата. 100% достоверно.