Платини: Има нещо ненормално в харчовете на Реал

19:49
Платини: Има нещо ненормално в харчовете на Реал
Президентът на УЕФА Мишел Платини заяви, че има нещо "ненормално" в големите суми, които Реал Мадрид плаща за привличането на суперзвездите на световния футбол. "Белия балет" вече похарчи повече от 215 милиона евро, след като вчера бе обявен и трансферът на Карим Бензема от Лион, който последва на "Сантяго Бернабеу" Кака, Кристиано Роналдо и Раул Албиол.

"Дали клуб, който прави такива огромни трансфери има парите или не? Трансферът на Роналдо, разбира се, ми вкара този въпрос в главата, но пък ако Реал има гаранции от банки... Лично аз не мога да разбера как можеш да похарчиш повече от 90 милиона евро за един играч. Спомням си трансфера на Диего Марадона от Барселона в Наполи през 1984 година. Той беше някъде около 6.5 милиона евро и хората още смятат, че тази сума бе непристойна за онези времена. Аз имам чувството, че със сегашната ситуация има нещо ненормално. Не харесвам цялата тази работа, взимайки под внимание, че в наши дни договорите се подписват, за да бъдат нарушени. От друга страна обаче, ако клубовете разполагат с пари, аз какво мога да направя?", коментира Мишел Палтини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spurs_92
18.07.2009 11:03

Не само в тренсферите,а в самия отбор има нещо ненормално *joking*

tagor
03.07.2009 12:26

Роналдо,Кака,Албиол и Бензема вече ги отпишете ... до 3-4 години (най-много) ще се превърнат в сегашните Бекам,Оуен,Ван Дер Ваарт и другите дето вече не им помня имената защото са адски много... и отново Реал ще се "усерат" че даже двойно повече сигурен съм...
А колкото до Англия там е най-интересният и непридвидим футбол...

sasho75
03.07.2009 09:22

Milan1989,ти като пишеш,вярваш ли си????
С какво Испания е ще е по-интересна от Англия-само с ЕлКласикото може би-2 мача и тва е.А може и друг сценарий-колко пъти Реал ще се усерат и ще станат за смях като падат от слабаците в Испания.
А в Англия тази година ще бъде може би най-непредсказуемата и интересната от години насам,защото 5-6 отбора са горе долу с изравнени възможности и ще има екшън до края,така че мисли преди да пишеш глупости и наблягай повече на Калчото ,а не на Испанската лига *wink*

Milan1989
03.07.2009 08:05

Beckham_07 отново се изказва е така... Нали благодарение на новия формат на ШЛ при 2-3 усешни години яе сме на нивото на Румъния с 1 отбор директно в групите и 2 на квалификации - ако предпочиташ англииски пред българки отбори ходи емигрирай в Англия и оттам пиши за закопаване на англииския футбол. А този сезон 09/10 Англия ще е далеч по-скучна от Испания.

silvi91
02.07.2009 22:45

Те Реал Мадрид , главно ги копуват за реклами е *smile* , но пак ще има малко съпротива от Барселона

beastt
02.07.2009 21:45

напълно съм съгласен с drusalin плюс това тези клубове които получават толкова много пари за играчите си, те ще имат шанс с част от парите да инвстират и за спортни бази и школи за израстващите поколения

drusalin
02.07.2009 21:08

beckham_07 ма кви глупости говориш кви тавани и ограничение на трансферните суми ХАХАХА . Просто ти е тъпо естествено щото Реал Мадрид купи адцки много звезди . Това че Някой собственици на отбори вадят много пари от другаде извън футбола бизнес . Това че преди най скъпия трансфер е бил 6 милиона ... а сега е 90 това само може да ти говори че адцки много пари се наливат във клубовете и в спорта . А и От реклами също печелят много .Това само помага на спорта защото тези пари отиват при малките отбори рано или късно и те прогресират !
АХХАХАХАХ колко английски клуба имаше след групите в шампионската лига само глупости говориш !

beckham_07
02.07.2009 20:07

Ами много ясно че има нещо.И ти си виновен за това.От кога трябваше да се направи таван на заплати и на трансферни суми и играчите да избират отбори,а не чекове!!!Толкова много глупости направи и развали Шампионската Лига и гледа да направи всичко възможно английските отбори да не прогресират!!!!!!!