Анчелоти: Ще направим анализ и ще поправим грешките

11:44
Анчелоти: Ще направим анализ и ще поправим грешките
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че новите попълнения все още не са се адаптирали към отбора и това е една от причините за слабото начало на сезона. Реал загуби от градския съперник Атлетико Мадрид, което е втора поредна загуба за отбора в Примера.

През лятото Реал привлече две от звездите на Мондиал 2014 - Хамес Родригес и Тони Кроос, но двамата засега не успяват за заместят напусналите двама основни играчи Шаби Алонсо и Анхел Ди Мария.

"Ще направим анализ в следващите дни и ще коригираме грешките бързо. Първото полувреме играхме добре, но второто - не. Ясно е, че началото на сезона не е добро. Хубаво е, че сезонът едва сега започва и имаме време да оправим нещата. На някои от играчите им трябва време да влязат във форма", каза Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Messiah
14.09.2014 16:09

Най-смотаните тъпаци на света са Реал...Съжалявам, не искам да обидя феновете им, ама такова безобразно ламтене за пари няма как да не бъде наказано..Тази фирма няма нищо общо с футбола!!!

LosMerengues
14.09.2014 21:17

А защо се занимаваш с Реал въобще. ОК, не си им фен, "нямат нищо общо с футбола", "ламтят за пари".. ами гледай си твоя отбор, който "не ламти за пари" и "има нещо общо с футбола"....но май си комплексиран нещо?

Hitchhiker1902
14.09.2014 15:24

Анализ ще направят, но грешките няма как да се коригират преди януари. Всъщност най-голямата не подлежи на корекции... Дано поне привлекат алтернатива на Бензема, щото Чичи... Нямам думи *sad*