Вуцов: Пожелавам успех на Лудогорец срещу Ливърпул

20:27
Вуцов: Пожелавам успех на Лудогорец срещу Ливърпул
Наставникът на Ботев Пловдив Велислав Вуцив призна, че Лудогорец е играл по-добре от неговия тим при загубата на канарчетата с 1:2 в мач от 8-я кръг на "А" група. Треньорът пожела успех на шампионите в първия им мач от Шампионска лига срещу Ливърпул.

"Честитя победата на Лудогорец. Пожелавам им успех срещу Ливърпул. Те играха добре, да не кажа много добре. Ние играхме едно ниво под тях. Аз имах други очаквания, но се видя, че все още сме зелени. Искаше ми се по-бързо да полетим в облаците. Когато не играем по най-добрия начин, както днес се оказа, че сме много зелени в тактическо естество", каза Вуцов.

"Получихме два гола в много неподходящи моменти. Допуснахме гол от статично положение. Не се сърдя на никого. Трябва да изчистим тези грешки. Първите 10-15 минути указанията бяха да играем на сигурно. Още в 3-4 минута допуснахме страхотна грешка. Класният отбор на Лудогорец ни наказа. Вторият гол промени още повече нашия стил на игра. Аз имах други виждания. Исках по друг начин да изиграем този мач", добави треньорът на пловдивчани.

"Поздравявам отбора на Лудогорец, че ни победи и ни победи по начин, по който заслужава. Умният човек, когато губи си прави изводи, за да не допуска същите грешки. Аз очаквах повече в атака. Исках да създадем повече положения и да притиснем повече противника", завърши специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
13.09.2014 10:32

Браво Вили!
Свръх достойно медийно поведение.
Не знам защо си мислех, че е палячо, но вече съм му фен.
Успех Вили!

Uigtfri
12.09.2014 20:37

Евала, Вили!!! Жалко че някои хора не са като тебе, загърбвайки българския отбор, който представя нашата държава в Шампионска лига, пред някакви английски негроиди.

john_doe
12.09.2014 20:33

ето един пич който да пожелае успех на Лудогорец