Дерменджиев: Отиваме в Ливърпул за достойно представяне

20:00
Дерменджиев: Отиваме в Ливърпул за достойно представяне
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата на тима му като гост на Ботев Пловдив, но все пак бе критичен към футболистите си за лесно изкараните жълти картони.

"Ще им искам обяснение от играчите за картоните. Не, че съм недоволен, но тези ситуации, които ги имаме, трябваше да ги реализираме, за да бъдем спокойни. При ранен гол концентрацията намалява. Казах много пъти, ние гледаме равномерно, защото първенството също е необходимо и не можем да си позволим да губим точки. Футболистите, които са в Лудогорец са едно и затова цялата група е тук", каза Дерменджиев.

"Поздравявам Ботев и публиката им. Тя е темпераментна и аз не се сърдя за техните действия. Визирам определени освирквания. Когато един отбор е постигнал нещо, заслужава овации. Трябва да признаваме определени постижения. Сега ние сме го постигнали и след някои и друг ден ще дойде Реал (Мадрид). Мачът си е мач и трябва да сме коректни. Те като публика поддържат своите играчи, но има един момент, в който да има признание. Ние това трябва да го поощряваме, защото имаме малко добри неща и трябва да гледаме позитивното, да се радваме и да го защитаваме", каза треньорът на Лудогорец.

"Ние трябваше да бием, за да покажем това, което можем, защото футболистите след влизането в групите на Шампионската лига правиха разлика в мотивацията между вътрешното първенство и Шампионската лига. Сега нещата стоят по-различно, те разбраха и съм доволен от това. Имахме от 3-4 ситуации, в които да вкараме и мачът да е по-спокоен."

"Отиваме в Ливърпул да се представим достойно. Очакваме и много различен мач. Футболът е феномен, всичко се очаква от един мач. Лудогорец винаги играе за победа, но играеш толкова, колкото ти разрешат. В зависимост от стойността на мача се избира тактическата постановка, която ще допринесе за най-доброто за отбора", завърши Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xapgkop
13.09.2014 09:09

Ще се представите толкова достойно, колкото Ливърпул ви позволи в собствената си крепост *vicious*!

IM_A_PLAYER
13.09.2014 01:05

Отиват в Ливърпул да им напълнят кошницата, във вратата на Лудото 4,5 гола не им мърда.*lol*

LIVERPOOL1892_
12.09.2014 21:09

До коментар [@comment 1700731] от [@user Uigtfri]:

ХАХАХАХА ти да не си роднина на къци ? А твоя Юнайтед в коя група е

Dankata97
12.09.2014 21:42

неговия Юнайтед е в групата на смъртта 1. МК Донс 2. Суонси 3. Бърнли 4. Юнайтед *lol*

Dankata97
12.09.2014 21:05

До коментар [@comment 1700731] от [@user Uigtfri]:

добре добре, като се събудиш може да напишеш нещо което не е в сферата на фантастиката. Ако трябва да бъдем съвсем ама съвсем честни Ливърпул и Реал с резерви ще бият без проблем Лудогорците, а ако могат да хванат един Х от Базел да кажем в София ще е истински успех. Това е реалността не 2ро 3то място 3-6-10 точки за тях. *wink*