Преди Берое – Марек

18:51
Преди Берое – Марек
Берое се изправя срещу Марек утре, 13-и септември, в Стара Загора, в двубой от VIII кръг на "А" професионална футболна група. Срещата е с начален час 19, а главен арбитър е Ангел Баялцалиев от София.

По традиция касите на стадион "Берое" ще отворят 2 часа преди първия съдийски сигнал, а вратите на съоръжението половин час по-късно. Билетите са на цена 2 лв. за ученици и пенсионери и 5 лв. за всички останали. На касите се продават и пропуски за ВИП зоната на цена 30 лв.

Георги Динков e с контузи, а Атанас Зехиров е под въпрос за утрешния двубой.

В началото на месеца беройци проведоха 4-дневен лагер в Приморско, като изиграха една приятелска среща срещу тима на „Созопол“, спечелена от „старозагорци“ с 4:2. Петър Хубчев тогава даде възможност за изява на футболисти с по-малко игрови минути.

В изминалия кръг на "А" група заралии завършиха наравно 1:1 при гостуването си на шампиона Лудогорец, а Марек отстъпи на Локомотив София с 0:1 в Дупница.

След седем изиграни срещи Берое заема четвърта позиция с актив от 12 точки, а Марек е на осма със 7.

Софиянецът Ангел Баялцалиев ще ръководи утрешната среща с първи помощници Мартин Маргаритов от Пловдив и Мартин Ангелов от София. В близост до двете футболни врати ще бъдат разположени арбитрите Георги Кабаков и Боян Славков от Пловдив. Четвърти съдия е Павлин Михайлов от София, дежурен делегат на БФС Красимир Кръстев от Сливен, а съдийството ще оцени Петър Петров от Велико Търново.

Тимовете на Берое и Марек излизат за 45-и път един срещу друг в историята на "А" група. Досега „заралии“ са постигнали 17 победи – с една повече от съперника, а 11 срещи са завършили наравно. Головата разлика е 59:50, в полза на зелено-белите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация