Леверкузен - Вердер Бремен, спечелен

16:58
Леверкузен - Вердер Бремен, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 4 познати от 8 мача - 50,0% успеваемост

Залог на деня за 12.09.2014 г.:



Тук имаме отлична стойност в наличния хендикап в полза на гостите. Статистиката и актуалните дадености дават добри шансове на бременските музиканти да вземат нещо в предстоящата среща, но дори те да загубят минимално наличната прогноза ще се окаже печеливша. В последните си три гостувания на аспирините Вердер Бремен записи три поражения, но все минимални (с по един гола разлика), но преди това в осем поредни визити в Леверкузен не допусна поражение. Байер Леверкузен има важен мач в Шампионска лига след броени дни, който е гостуване на Монако и няма как играчите на днешните домакини да не мисля и за него, а това ще повлия на текущата им мотивация. Вердер стартира с две ремита и днес ще търси промяна на актива си, но ако прословутото му липса на постоянство надделее, то той ще загуби, но вероятността това да се случи само с гол разлика изглежда никак не малка.

Прогноза: Победа за Вердер Бремен при +1,5 гола (АХ), Коефициент: 1.68

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
12.09.2014 20:46

Букмейкърите са отписали отвсякъде гостите,коефа в момента е 9.Но аз мисля че избора на типсито не е лош,мисля да го пробвам.Ставката в бета е 1.9 за победа на Бремен при +1.5 Отделен фиш ще пробвам Х