Луго - Алкоркон, загубен

14:08
Луго - Алкоркон, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 4 познати от 7 мача - 57,14% успеваемост

Залог на деня за 11.09.2014 г.:



Алкоркон трудно ще загуби тук в редовното време, а има всички шансове и да спечели. Поне това сочат детайлите и информацията около този двубой. Треньорът на Луго заяви, че за него важни са мачовете в първенството, а не за купата, и поради това неговият днешен състав ще бъде от редица резерви и някои юноши. Двата тима играят в една и съща дивизия, но Алкоркон започна по-добре сезона от своя съперник, като записа две победи и едно поражение в дебютните три кръга и загатна, че и като качество на селекцията превъзхожда Луго. Гостите са турнирен тим и няма да подценят този мач, като ще заложат на оптималните си изпълители и изглежда предимството трябва да бъде на тяхна страна.

Прогноза: Алкоркон +0.25 гола (АХ), Коефициент: 1.68

Прогнозирайте мача ТУК!

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
11.09.2014 14:41

ВИП мачът от вчера:

Мурсия - Сабадел

турнир:Испания, Купа
час: 22:00ч.
прогноза: 2 ДНБ
коеф: 1,73
сигурност: 9/10
букмейкър:

Сабадел е по-добрия и по-мотивирания тим от двата. Той започна новия сезон доста лошо, като в първенството инкасира крайно неочаквано три поредни поражения. Сабадел е известен като турнирен отбор и днес ще бъде в оптимален състав и ще спреследва следващо участие в турнира. Мурсия ще бъде в състав с куп юноши и резерви, а това дава значимо предимство на страна на съперника.

краен резултат 1:2