Рибери потвърди: Спирам с националния отбор

12:26
Рибери потвърди: Спирам с националния отбор
Франк Рибери заяви, че не смята да променя мнението си, след като вече обяви оттеглянето си от националния отбор на Франция.

31-годишният футболист отнесе доста критики за този ход от боса на УЕФА Мишел Платини, който дори го заплаши с наказание от 3 мача, ако опитният футболист не се отзове на повиквателна, пратена му от селекционера на „петлите“ Дидие Дешан.

Намесата на Платини беше доста неочаквана, след като Рибери обяви решението си почти веднага след края на Мондиала, а самият той настоява, че действията му са съгласувани с Дешан.

„Аз вече казах, че се отказвам от националния отбор и няма да върна думите си назад“, каза Рибери.

„Обсъдил съм това с треньора на Франция Дешан и сме се споразумели. Искам да се фокусирам изцяло върху Байерн Мюнхен за в бъдеще. Това е, което ще кажа по този въпрос. Няма да се замесвам в политизирането на моя избор“, завърши Рибери, който има 81 мача и 16 гола за родината си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bengami
11.09.2014 16:24

Решението си е изцяло негово, но ми прави кеф как му натри носа на Платими *smile*

fivooo
11.09.2014 15:41

Щом вече се е наситил от това да играе за Националния, то тогава няма смисъл да го карат на сила. Не мисля че някой има право да го критикува.

sdw
11.09.2014 12:53

Не уважавам играчи,които ей така с лека ръка се отказват от националния отбор!НЕзависимо какви са причините,патриотизма над всичко.Плюх и по Бербо,когато се отказа от националния,сега ще плюя и по Рибери!

paradise11
11.09.2014 16:10

След като националният отбор, пречи на кариерата му в клубният му отбор, е разбираемо да се откаже.С Бербатов казуса е друг, там никой не може да каже нещо против решенията му. Голямо мрънкане беше, като падне, било заради него, като бием имали сме късмет.В момента националните отбори са просто, за да се забавлява и поддържа патриотичният дух на хората, не за друго, всеки национален отбор е на светлинни година назад от повечето клубни и е разбираемо клубният футбол да е с приоритет за играча.