Дерменджиев: Дано да възстановим националите

10:47
Дерменджиев: Дано да възстановим националите
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев трябва да решава сериозни проблеми преди утрешния мач с Ботев Пловдив от "А" група. Както е известно, шампионите и пловдивчаните откриват 8-ия кръг в първенството с изтегления мач помежду си. Наставникът на разградчани се притеснява от състоянието на националите, които играха срещу Азербайджан във вторник.

"Трябва да видим какво е състоянието на футболистите. Те се върнаха в Разград днес (б. p., вчера) следобед. Ще разговарям с тях и ще преценим дали могат да играят. Сашо Александров и Златински не играха, но пък пътуванията в последните дни за тях не са малко. Ако са добре физически ще играят с Ботев Пловдив. Доволен съм от свършеното в последната една седмица, здравословно играчите също са добре", коментира Дерменджиев пред "7 дни спорт“.

В тима се върнаха Светослав Дяков, Христо Златински, Мишо Александров, Иван Чво-рович, Владо Стоянов и Сашо Александров, които бяха с националния отбор. От 2 дни пълноценно тренира Козмин Моци.

"Нямаме голям шанс за ротации и за промени, ще видим кой може да играе и кой не. Трябва във всеки мач да играем силно, даже в първенството още по-силно, за да не изоставаме", допълни Дерменджиев.

Днес, 11 септември, отборът заминава за Пловдив, като на автобуса ще се качат всички здрави футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация