300 тифози посрещнаха Божинов с бурни скандирания в Тернана

23:11
300 тифози посрещнаха Божинов с бурни скандирания в Тернана
Над 300 тифози на “ Тернана” се изсипаха на базата на клуба, за да приветстват новото попълнение Валери Божинов. Когато българинът тръгна към терена, бе посрещнат от аплодисменти и скандирания.

“Имах силно желание да се завърна в Италия и благодаря на “Тернана”, че ми даде тази възможност. Това е много важна стъпка в моята кариера и ще дам всичко, за да се отплатя за доверието. Избрах “Тернана”, защото клубът и тифозите са жадни за футбол и успехи. А това винаги е добавена стойност. Готов съм да играя веднага след като играх допреди седмица за “ Левски”, където водя подготовка от юни”, заяви 28-годишният нападател, цитиран от "24 часа".

Така още в неделя се очаква Валери да дебютира за “Тернана” в гостуването на бившия си клуб “Виченца” в мач от третия кръг на италианската серия “Б”. Тимът от Терни има 4 точки от два мача и е с амбиции да стигне до плейоф за серия “А”.

“Трябва да бъдем обединени и всички да гребем в една посока. Първите ми впечатления са много добри. Отборът ме посрещна отлично, както и феновете, и това ме радва. Отиваме във Виченца с идеята да победим, нямам сантименти към бившия си отбор. Трябва много работа, но нищо не ни струва да мечтаем. Феновете ме посрещнаха много добре още първата вечер, когато пристигнах да преговарям. В кариерата си се научих, че всеки ден трябва да работиш, за да ставаш все по-добър, и да се раздаваш сто процента, ако искаш да имаш успехи. Започнахме сезона добре, но сега е важно да продължим в същия дух. Уважавам всички, но не ме е страх от нито един противник”, добави Божинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
11.09.2014 06:31

"В кариерата си се научих, че всеки ден трябва да работиш, за да ставаш все по-добър, и да се раздаваш сто процента, ако искаш да имаш успехи." Ехх, Валерка, Валерка, ако тази максима я беше приложил и на ПРАКТИКА, не само да я цитираш, можеше сега да си голям играч...

Big_Ivan017
11.09.2014 01:23

Валерко Лозанов... странно че още те помнят там пич.. *lol*

RMcF_
11.09.2014 00:59

да не се радва, сигурно е заради Николета :Д:ДД:Д:д