Нани: Мечтаех да играя в Юнайтед, но там не бях щастлив

20:46
Нани: Мечтаех да играя в Юнайтед, но там не бях щастлив
Луиш Нани призна, че е страдал в Манчестър Юнайтед и поради това е избрал да се завърне в Спортинг КП.

Както е известно, фланговият футболист бе преотстъпен на португалския тим като част от сделката по трансфера на Маркос Рохо в Юнайтед.

"Да играя за Манчестър Юнайтед беше моя мечта, но страдах заради спад във формата. Не можеш да играеш добре, ако не си щастлив“, каза Нани.

"Получих доста оферти през лятото преди старта на миналия сезон – от Турция, Англия и Испания. Всички преговаряха с Манчестър Юнайтед, но Дейвид Мойс не искаше да ме пусне", допълни португалският национал.

"Не мисля, че връщането ми в Спортинг е стъпка назад. Имах и други варианти, но реших, че ще играя тук. Това беше мой избор“, каза още Луиш Нани.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manchester_1878
11.09.2014 17:19

[@link https://www.youtube.com/watch?v=j5gDJfFvObg] Ей за тоя гол става на въпрос сигурно,наистина уникално попадение щеше да е ;д

zvezdo_27
11.09.2014 16:13

в последния сезон не правеше почти нищо,затова се махна

PRI_A_TEL
11.09.2014 12:16

Човека имаше много контузии, не е лош играч, но е голям егоист, спомням си как на един мач на Португалия в опита си да добута топката във вратата на противника, която Роналдо беше шутирал и нямаше нужда въобще от подобно нещо, той извади чист гол на Роналдо от гол линията на противника, защото е егоист. С нищо не е полезен на Юнайтед, ако е такъв, а щом няма и форма, щом има риск от продължителни контузии и проблеми, няма защо да бъде държан. За жалост и други играчи трябваше да бъдат разкарани, но вероятно това ще се случи зимата.

Amateur2014
11.09.2014 12:37

Не знам дали става въпрос за същото, но пък аз му помня друга негова изцепка! Роналдо беше направил страхотен пробив по крилото и беше прехвърлил вратаря супер технично и топката очеизвадно си отиваше към врата и щеше да е гол! Но Нани реши да се направи на мъж и от 1 метър от гол линията я шутира мощно във вратата! В последствие, голът беше отменен понеже в момента на шута на Роналдо в посока на вратата, Нани беше в засада и като я шутира съдията директно вдигна флага! Тогава си спомням, че и Роналдо му чете конско! Та това като цяло обобщава и представянето му в Юнайтед! Лакомия, някакви подскоци около топката, безумни опити да се прави на Роналдо и в крайна сметка опропастени много положения! Като прибавим и контузиите му и работата е ясна! Най-добре е, че се махна от нас! Да си подскача в Португалия пък зер си възроди кариерата!

MU121
11.09.2014 10:36

Добър играч но сам се прецак с опита си да копира Роналдо, другата му слабост е че не е отборен играч.

petko9305
10.09.2014 23:31

Той беше един от любимите ми играчи в Юнайтед, но после взе да играе все по-рядко и по-рядко!

levskirealfen
11.09.2014 10:17

Той започна да играе по-рядко и по-рядко заради човека, които ти е на снимката! САФ както прецака Бербатов, така прецака и Нани! Изключително класен играч!

marian.iordanov.108
10.09.2014 23:21

факт е,че от 2-3 сезона той не е същия,но продължавам да мисля,че все още си има класата..