България записа поражение с 0:3 от световния шампион

19:41
България записа поражение с 0:3 от световния шампион
България не успя да поднесе изненада и очаквано загуби от световните шампиони Бразилия с 3:0 гейма в мач от група F от световното първенство по волейбол.

Лъвовете започнаха доста плахо в срещата като загубиха първия гейм с 25:15. Първото техническо прекъсване дойде при 8:3 за Селесао, а бразилците в нито един момент не допуснаха българите дори да ги доближат по точки.

Вторият гейм обаче беше определено по-добър за България. Отборите вървяха на практика равно в точките, а българите показаха доста по-голяма увреност. Въпреки това, бразилците отново бяха по-класния тим и затвориха гейма с 25:21.

Третият гейм категорично започна по-добре за България и първото техническо прекъсане дойде при 8:7 за "лъвовете". След прекъсването момчетата на Пламен Константинов поведоха с 11:7, което доведе до таймаут от страна на Селесао. Второто техническо прекъсване дойде на 16:14 за България. След това България по доста наивен начин позволи на Бразилия да поведе. Това даде своите резултати и в крайна сметка бразилците затвориха гейма и мача с 25:21. За група F се класираха отборите на Русия, Канада, България, Китай, Бразилия, Германия, Финландия и Куба или четирите най-добри отбори от група C и група B.

По регламент отборите, които са играли мач помежду си не се срещат във втората фаза, а играят срещу тимовете от другата група. Битката е за първите три места, които дават право на участие във финалната фаза, която ще определи полуфиналистите. След загубата от Бразилия, "Лъвовете" ще се изправят срещу прекия си съперник за третото място Германия утре от 21:15 часа българско време. В другият двубой от групата Русия победи Финландия с 3:0 гейма.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sa6etoo
10.09.2014 22:14

Алексиев не е във форма то е видно ама защо само него обвинявате като дори да беше на ниво пак щяхме да загубим. Миналата година Алексиев игра много добре даже беше сред топ играчите. А и като цяло ни липсват доста неща в отора. Преди Казийски ни дърпаше сега без него тези загуби са напълно резонни. Ще минат години докато се стабилизираме отново.

golemiq_geshan
10.09.2014 21:55

И тва момче Градинаров има хубав сервис , но иначе винаги съм бил на мнение , че Цецо има много неща в главата си освен волейбола и за това няма да стигне никога Матей , иначе мога ГОРЕЩО да ви препоръчам да гледате Сърбия на баскетбол , просто пълнят душата тия хора , никога не съм гледал баскет , но умеят да завладяват зрителя , просто пълнят душата тия хора и срещу Гърция и днес срещу Бразилия , УНИКАЛНИ

simon_66
10.09.2014 20:34

Атаката ни е добра,но трябва да бъдат подбрани точните играчи,а сред тях не попада Тошко Алексиев.Определено той върна бразилците третия гейм.Пенчев изглеждаше цял мач като гърмян заек,Скримов сякаш нещо го притесняваше и не показа пълния си потенциал,Соколов никой не знае кога ще почне да вкарва сервиз,а и атаката му не беше нещо особено днес.НООООО,това е Бразилия(един доста мотивиран отбор).Атаката ни е добра и достатъчна,за да победим Германия,Фините и Куба и в това съм сигурен,което най-вероятно ще ни е достатъчно,за да продължим като трети.Утре е мачът на годината за нас.Трябва да гоним 3:0 или 3:1 и три точки срещу Германия,които ще ни позволят да си върнем реалния шанс за класиране в трети кръг.Едно трябва да ви е ясно и то е ,че няма как на този етап да се мерим с Бразилия и Русия-те са с много пред всички останали като класа!

RMcF_
10.09.2014 20:31

не знам защо, може би защото си подхвърля лошо топката.. миналата година беше един от най - добрите изпълнители на сервизи, а сега .. 7 сервиза - 4 аут/мрежа 2 скъсени и един добър.. просто без добър сервиз сме за никъде.. не може да разчитаме само на Скримов и Милушев..

RMcF_
10.09.2014 20:29

100000 пъти съм го казвал и пак ще го кажа.... трябва да си мазохист, за да пускаш Соколов да бие сервиз... Соколов не трябва да бие сервиззззз :@ .. страхотен диагонал, прави много точки, но сервизите му са под всякаква критика.. най- добре ги изпълняват Милушев, Скримов и флота на Пенчев.. другите са под всякаква критика.. а и днеска в атака бяхме ужасни

RMcF_
10.09.2014 20:36

научи ме де.. разбирачо

ivanrealmadrid1
10.09.2014 20:33

а ти трябва да научиш правилата

chefkata_1926
10.09.2014 20:06

Много зле са нещата мислех си ,че след мача с Русия ще вдигнат малко оборитите ,но като цяло пак нищо абсолутно никакъв сервис,атаката ни е гола вода.

fred_duffy
10.09.2014 19:55

Aлексиев осра 3-тия гейм.Тоя зашо изобщо го пускат

Kireto1232
10.09.2014 20:03

И според мен той го осра то бива бива грешки ама той една след друга ....