Пенев: Трите точки бяха задължителни

21:41
Пенев: Трите точки бяха задължителни
"Имаше малко напрежение, първи мач, важен за нас, задължително идеята беше да спечелим три точки", коментира селекционерът на България Любослав Пенев след победата над Азербайджан с 2:1 в първия мач от квалификациите за Евро 2016.

Възпитаниците на Пенев стигнаха до успеха в края на двубоя, благодарение на гол на резервата Венцислав Христов. "Винаги когато побеждаваш, е приятно, но можеше и малко по-рано да решим мача. Имаше малко напрежение, първи мач, важен за нас, задължително идеята беше да спечелим три точки. При мен нагласата винаги е да търсим победата, ще има мачове, в които няма да се получи, но целта е да търсим едно от местата, които ще ни класират за Европейското", каза Пенев пред БНТ веднага след срещата.

"Мисля, че играхме добре, контролирахме положението. Имаше определени ситуации, в които не бяхме концентрирани, губехме лесно топката и от там дойдоха техните опасности. След техния гол продължихме да атакуваме, имахме 3-4 положения за гол", допълни наставникът на лъвовете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
10.09.2014 03:18

Добре се справихме, макар че наистина имахме и няколко моменти в които играхме неуверено, но все пак беше първи мач и напрежението в първия мач винаги е в повече! Успех в следващите мачове и дано ни класирате на Евро 2016 и там също да ни радвате с успехи! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! *beer**beer*