Безпощаден Чилич срази Нишикори и триумфира на US Open

06:09
Безпощаден Чилич срази Нишикори и триумфира на US Open

Марин Чилич от Хърватия стана за пръв път в кариерата си победител в Открития шампионат на САЩ по тенис.

Хърватинът победи на финала японеца Кей Нишикори с 6:3, 6:3, 6:3. Така Чилич стана първият представител на Хърватия от 2001 г. насам, успял да достигне до финала на турнир от Големия шлем.

Нишикори пък е първият японец, достигнал до финала на Открития шампионат на САЩ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Djoker
09.09.2014 12:18

Хърватина беше като машина,съвсем заслужено спечели титлата,а ако Джокович беше бил нинджата на полуфинала не съм сигурен,че щеше да бие

simon_66
09.09.2014 12:08

МНоого лоша новина.И двамата изпреварват Димитров по този начин и прецакаха класирането,включително това и за финалния турнир на осемте най-добри за годината.Има 6-7 тенисисти,които ще са в яка битка за финалния турнир,защото са в границите на около 400-500 точки разлика и дори след един турнир могат да станат сериозни размествания.Добра е новината,че Григор няма да защитава почти нищо в Токио и Шанхай на Мастърсите,но пък има титла от Стокхолм..успех на нашия и дано сбъдне поредната си мечта да играе сред осемте най-добри за годината.Заслужава го,но нещата няма как да не се отбележи,че се прецакаха точно където най-малко се очакваше подобно нещо,а именно на последния голям шлем.