Младенов: Имаме нужда от всеки един фен

22:40
Младенов: Имаме нужда от всеки един фен
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана много доволен от победата на тима над Металург Донецк в контролна среща. Наставникът на армейците похвали специално и феновете, който присъстваха на стадион "Българска армия" по време на празничния ден, организиран по повод Съединението на 6 септември.

"Изключително щастлив съм да съм сред феновете и то верните фенове на клуба, да почувствам любовта и уважението. Видях "Армията" такава каквато не е била сигурно от 20 години. Все още го няма това обединение на сто процента и аз апелирам отново и отново и всеки път ще го правя. Имаме нужда от всички, от всеки един фен. Всеки един трябва да знае, че трябва да бъде съпричастен с възстановяването на клуба", заяви Стойчо Младенов.

"Доволен съм от контролата, един отличен завършек на деня. Двубой с много голове, дано публиката е останала доволна. Най-много съм доволен от Радой Божилов – момче, на което му даваме шанс. Следим всички в школата, а той заслужава да му се даде шанс. В тази една година при него се забелязва израстване. И ето, идва момент, в който му се дава възможност. Работим и искам все повече и повече да подобряваме играта. Нормално е да имаше умора. Има много неща, които да подобряваме. Нека не прекаляваме с хвалбите. Надявам се с това желание и себераздаване да израстваме с всеки изминал мач", допълни Екзекутора на Ливърпул.

"За мое разочарование Иван Стоянов започна по програма, но отново почувства болки. През седмицата ще видим как ще процедираме с него. Радвам се, че Венци Василев се завърна. Докато аз съм тук, той също ще бъде тук. Аз обичам такива момчета, които се раздават във всяка една тренировка", завърши Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация